Borde og stole mv.

Skuffebord som er lavet så det fremstår i rustik old look stil. Er på siderne og skuffen dekoreret med blomster decoupage. Møblet er malet med kalkmaling og vokset så det kan modstå snavs og støv. Kan derfor også stå i vådrum. Mål: Højde 57,5 cm, bredde 50 cm og dybde 49 cm.


Gammel skammel med patina. Er blevet slebet, vokset og påført folie dekoration med blomster. Nederst på benene på påført hegnsklokker. Højde 52 cm.


Lille klassisk vintagebord i irret kobber. Overpladen er nobret. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 37,5, bredde 46 cm og dybde 22 cm.


Smukt rundt vintagebord i træ. Er malet med kalkmaling i farven varm latte. Herefter påsat dekoration med blomster og lakket. Mål: 60 cm og diameter 57 cm.


Klapsammelig stol af træ som er malet med kalkmaling, vokset og dekoreret med decoupage papir.


Lille bord som er malet med kalkmaling på stellet og vokset. Overpladen er med klinker, hvilke er behandlet med kobber så overfladen fremstår i irret farve. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 51 cm, bredde 52 cm og dybde 37 cm.


Specielt unikt skabsbord. Bordet er sammensat af øverste del af et kasseret chatol, ben fra kasseret bord og træflet fra andet kasseret møbel. Altså genbrug af flere gamle møbler. Møblet er malet med Lady maling og kalkmaling. Der er påsat greb og vindueshasp til aflukning. Lidt serviet blomstret decoupage på enkelte lister. Mål: Højde 81 cm, bredde 70 cm og dybde 22,5 cm.


Smukt lille bord i slidt vintage look. Kan slås sammen så det ikke fylder noget. Kan stå ude som inde og I vådrum da det er behandlet til at modstå smuds og fugt. Mål: 51,5 cm højt, 49,5 cm bredt og 46 cm dybt.