Borde og stole mv.

Særlig og anderledes klassisk stol med lilla decoupage på stel og de bagerste ben, ellers malet med kalkmaling.


Anderledes og unikt rundt bord med en særlig dekoration på bordplade med noder. Stellet malet og hele bordet er behandlet med voks, så det tåler aftørring og udeliv. Mål: Højde 52 cm, diameter ved bordpladen er 60 cm.


Spændende gammel lænestol som der kun findes få af. Farve i stoffet er grøn og sort. Er meget behagelig at sidde i. Mål: 94 cm høj, 63 cm bred og 55 cm dyb.


Meget klassisk lænestol i grønt stof. Uglen følger med i prisen hvis det ønskes, da de er glade for hinanden 😅. Mål: 71 cm høj, 74 cm bred og 52 cm dyb.


Blåt konsolbord i slidt look. To bakker på hver hylde til opbevaring af små ting. Bakkerne kan tages ud. Mål: Højde 63 cm, bredde 64 cm og dybde 36 cm.


Lille nuttet sidebord i blid rosa og bordpladen i grå og original træ. Blomstermotivet fra det oprindelige udseende er bevaret. Mål: Højde 55 cm, bredde 46 cm og dybde 34 cm.


Gammel køkkenskuffe som er omdannet til et sjovt blomsterbord eller hvad man nu vil bruge det til. Blomstret decoupage i bunden af skuffen og lakeret. Skuffen kan tages af understellet. Kan stå ude som inde. Mål med ben: Højde 52 cm, bredde 46 cm og dybde 51 cm.


Rustik blomsterbord som også kan bruges til andre formål udendørs. I træ og sort farvet. Opbevaringsplads i kasserne på begge sider i bordet. Lavet af gamle vinkasser og bordplade fra en båd. Mål: 59 cm høj, 70 cm bred og 40 cm dyb.