Borde og stole mv.


Dette lille skuffebord er slebet ned. Patina er fremhævet gennem et godt lag sort voks. Skuffe og udvalgte steder er med blå blomstret decoupage. Overpladen er med en enkelt bordløber af decoupage. Er smukt i sin gamle og ordinære form. Mål: Højde 76 cm, bredde 57 cm og dybde 37 cm.


Skøn sofa, som ikke er slidt eller fejler noget. Kan måske bruge lidt rens på armlæn, men ellers intet. Er af stof med farverne mørk grå og lys grå. Behagelig at sidde i. Mål: længde 180 cm, dybde 88 cm og Højde 88 cm ved ryg.


Smuk gammel vintage lænestol med blomstret decoupage på ryglænet og malet læder på sæde. Slidt vintage look. Gammel rosa nuancer.


Særlig skuffebord som er lavet af en kunstner som hedder Morten. Det måler i højden 74 cm, bredden 54 cm og dybden 34 cm. Jeg har lovet at hjælpe ham med et evt salg, så det er ikke lavet af mig. Morten kan kontaktes på instagram hovert_by_mm hvis det har din interesse.


Særlig og anderledes klassisk stol med grøn decoupage på stel og de bagerste ben, ellers malet med kalkmaling.


Gammel køkkenskuffe som er omdannet til et sjovt blomsterbord eller hvad man nu vil bruge det til. Blomstret decoupage i bunden af skuffen og lakeret. Skuffen kan tages af understellet. Kan stå ude som inde. Mål med ben: Højde 52 cm, bredde 46 cm og dybde 51 cm.