Borde og stole mv.

Lille sjovt vintage bord. Malet med kalkmaling og dekoreret udvalgte steder med decoupage. Ekstra er en lille skuffe som medfølger. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 78 cm, bredde 37 cm og dybde 30 cm.


Cafesæt med bord og to stole. Sættet er malet med kalkmaling og vokset. Stolene er dekoreret med decoupage på sæder og på bordet langs kanten. Sættet kan stå ude som inde.


Lille havebord/sidebord til ude eller inde i vintage stil. Bordpladen er en gammel skodde. Benene er fra et andet møbel. Kan tåle vejr og vind, ligesom det kan stå inde. Højde 42cm, bordplade 43×44 cm.


Bord af metal, som er malet og vokset. Dekorationerne på bordet er fremhævet med gyldent voks. Lanternerne som passer til bordet kan tilkøber for 100 kr. Alle dele kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 49 cm, bredde 58 cm og dybde 38 cm.


Gammel dør af træ, som er malet og vokset. Den skønne patina er bevaret. Tilhørende genbrugs bukke som er behandlet med træ olie. Under bordet er hylde som kan tages af og som er dekoreret med decoupage af blomster og blade. Bordet kan stå ude som inde. Mål: længde 168,5 cm, bredde 62,5 cm og højde 73 cm


Lille vintage bord af metal, som er malet i mørk gul farve. Overpladen er af nobret glas. Bordet fremstår med patina. Bordet er vokset, så det kan stå ude som inde og i vådrum. Mål 48 cm høj, 48 cm bred og 21,5 cm dyb.


Cafesæt som består af to stole af metal og et bord af træ. Hele sættet er dekoreret med mosaik decoupage. Det er desuden behandlet så det kan stå ude som inde.


Blomsterbord eller hvad man vil bruge det til. Er sammensat af træplade fra hylde og ben fra et andet møbel. Benene er særlige, da de har en skæv facon, men dette er udbedret under pladen, så det står stabilt. Bordet er dekoreret med metal ornamenter hvor hyldeknægte har siddet. Bordet har fået træbeskyttelse og voks. Mål: Højde 46 cm, bredde 100 cm og dybde 30 cm.


Bænk til inde eller ude, sammensat af to gamle stole og genbrugs træ. Bænken er malet med kalkmaling og vokset, så den kan stå ude som inde og i vådrum. Kan bruges til at sidde på, plantebord eller til pynt. Måler 105 cm i længden og 37 cm i dybden.