Borde og stole mv.

Skøn sofa, som ikke er slidt eller fejler noget. Kan måske bruge lidt rens på armlæn, men ellers intet. Er af stof med farverne mørk grå og lys grå. Behagelig at sidde i. Mål: længde 180 cm, dybde 88 cm og Højde 88 cm ved ryg.


Stol i industrielt look. Er blå, men har flere farver der kommer frem mellem hinanden. Lyset i rummet eller ude fremhæver farve-spillet. Er med tremmer og en klassiker. Kan stå ude som inde.


Gammel stol som er slebet ned til det oprindelige træ. Sædet kan åbnes og jeg ved ikke hvorfor, andet end at det er nemmere at samle noget op som man har tabt under stolen. Sædet er af læder med de oprindelige knapper. Malet pastel blå. Decoupage i matchende farve på ryglænet.


Smuk gammel vintage lænestol med blomstret decoupage på ryglænet og malet læder på sæde. Slidt vintage look. Gammel rosa nuancer.


Særlig skuffebord som er lavet af en kunstner som hedder Morten. Det måler i højden 74 cm, bredden 54 cm og dybden 34 cm. Jeg har lovet at hjælpe ham med et evt salg, så det er ikke lavet af mig. Morten kan kontaktes på instagram hovert_by_mm hvis det har din interesse.


Særlig og anderledes klassisk stol med grøn decoupage på stel og de bagerste ben, ellers malet med kalkmaling.


Lille anderledes konsolbord i army grøn. Overpladen med mønster. To bakker på hver hylde til opbevaring af små ting. Begge bakker med mønster forrest. Bakkerne kan tages ud. Mål: Højde 63 cm, bredde 64 cm og dybde 36 cm.


Lille nuttet vintage sidebord i forskellige nuancer i blid lys blå og bordplade med decoupage. Små blonder i hvid rundt ved bordpladen Mål: Højde 55 cm, bredde 46 cm og dybde 34 cm.


Gammel køkkenskuffe som er omdannet til et sjovt blomsterbord eller hvad man nu vil bruge det til. Blomstret decoupage i bunden af skuffen og lakeret. Skuffen kan tages af understellet. Kan stå ude som inde. Mål med ben: Højde 52 cm, bredde 46 cm og dybde 51 cm.