Borde og stole mv.

Lille retro skuffebord, som er malet i en grønlig nuance på stellet. Skuffen, siderne og blad hylden er holdt i det oprindelig træ. Grebet er det orginale. Mål: 57 cm i højden, 46 cm i bredden og 36,5 i dybden.


🌿Vintage stol malet i moss grøn miljøvenlig kalkmaling. Behandlet med voks, så malingen er vand og smudsafvisende. Der er til stolen en hylde i samme farve som hænger med reb. Stolen er med flet sæde og hylden måler 79,5 cm i bredden og 18 cm i dybden. 🌿.


To skønne stole, hvor stellet er af metal og sæde og ryglæn af træ. Stolene har masser af skøn patina. De kan slås sammen og kan stå ude som inde. Stellet er gråt og sort og træet er natur og sort.


Skønne små børnestole som er malet med miljøvenlig kalkmaling og påført decoupage på udvalgte steder. Kan bruges til de små børn eller til pynt med plante på eller lignende. Kan bruges som en lille skammel. Kan stå ude som inde. Mål: 40 cm høj fra gulv til øverst på ryglæn.


Sofa, som ikke er slidt eller fejler noget. Kan måske bruge lidt rens på armlæn, men ellers intet. Er af stof med farverne mørk grå og lys grå. Behagelig at sidde i. Mål: længde 180 cm, dybde 88 cm og Højde 88 cm ved ryg.


Smuk gammel vintage lænestol med blomstret decoupage på ryglænet og malet læder på sæde. Stellet er malet hvidt med miljøvenlig kalkmaling. Hele stolen er behandlet med voks så den er støv og smuds afvisende. Gammel rosa nuancer.


Gammel køkkenskuffe som er omdannet til et sjovt blomsterbord eller hvad man nu vil bruge det til. Blomstret decoupage i bunden af skuffen og lakeret. Skuffen kan tages af understellet. Kan stå ude som inde. Mål med ben: Højde 52 cm, bredde 46 cm og dybde 51 cm.


Særlig og anderledes klassisk stol med grøn decoupage på stel og de bagerste ben, ellers malet med kalkmaling.