Borde og stole mv.

Sengeborde, som er malet med kalkmaling og behandlet med voks. Skufferne er behandlet med bronzefarvet voks og derfor fremstår de i en anden nuance end selve bordene. Overpladerne står i natur træ. Overpladerne er dekoreret med mønster i samme grønne farve som møblerne. Skufferne er på siderne påført gepard mønstret papir. Mål: Højde 62 cm, bredde 44 cm og dybde 32 cm.


Lille rundt pyntebord med skuffe. Malet med jotun maling i farverne present og pale linden. Kanterne er trukket sbagt op med brun. På skuffe er decoupage og på sider og overplade malet blomster og nummer. Nyt greb. Mål: Højde 61,5 cm og diameter 39,5 cm.


Smukt lille bord i slidt vintage look. Kan slås sammen så det ikke fylder noget. Kan stå ude som inde og I vådrum da det er behandlet til at modstå smuds og fugt. Mål: 51,5 cm højt, 49,5 cm bredt og 46 cm dybt.


Sofa, som ikke er slidt eller fejler noget. Kan måske bruge lidt rens på armlæn, men ellers intet. Er af stof med farverne mørk grå og lys grå. Behagelig at sidde i. Mål: længde 180 cm, dybde 88 cm og Højde 88 cm ved ryg.


Særlig og anderledes klassisk stol med grøn decoupage på stel og de bagerste ben, ellers malet med kalkmaling.