Diverse

Smuk bord/gulv lampe med skærm af decoupage med grønne planter. Selve lampen er malet med kalkmaling og lakeret. I skønne grønne nuancer der matcher. Giver et varmt grønligt skær når den er tændt. Mål: 63 cm høj.


Fine skodder, som ikke er franske men danske 😁. Malet I lys farve så de kan passe til mange farver i hjemmet. Kan bruges til forskellige funktioner. På billederne er nogle eksempler. Mål: 100 cm høje og 40 cm brede.

Smuk gammel lanterne, som er malet grøn og dekoreret med decoupage med grønne blade og blomster. Mål: 31 cm høj.


Smukt rustikt zink lyshus med spændende dekoration på alle flader. Mørk grå nuancer. Kan stå ude som inde. Mål: 36 cm høj.


Lanterne som er opgraderet med bronzemaling og decoupage. Mål: 40 cm høj. Kan stå inde som ude.


Små lanterner med decoupage og malet top. Fine til at hænge ude som inde. 23 cm høje.


Lysestager med decoupage i slange og gepard. Mål: Den store 62 cm. Den lille 46 cm.


Lanterner som er rustikke i sit look. Med blomster. Mål på den store: 48 cm I højden. Den lille: 30 cm I højden.


To sjove grise af træ. Hale af reb. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 13 cm og længde 20 cm.


Tre skodder som er sat sammen og kan bruges til meget forskelligt. De har patina og begge sider er dekorative. Mål:Højde 100 cm og bredde 117 cm..


En vintage skodde som kan bruges til alt muligt i hjemmet. Praktisk til at hænge ting på. Har masser af patina. Blonde nederst og øverst. Tre vintage kroge. Kan stå ude som inde. Mål : 100 cm høj og 40 cm bred.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med tre Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Rebslængde kan fås efter behov.


Særlige og spændende gamle blomsteropsatser. Står med alt deres skønne rust og slid. Mål: 36 cm høje.


Gamle lanterner som er yderst dekorative. Kan hænge og stå. Noget rust er bevaret og gør dem rustikke i deres look. Mål: 26 cm høje.


Skønne gamle lysestager med masser af patina. Gylden og blank med blå/gul decoupage. Mål: 36 cm høj.


Et sjov og anderledes lysestagesæt. I lilla nuancer og den største med decoupag. De andre malet og vokset. Mål: 48 cm, 41 cm og 23 cm.


Fem armet gammel lysestage af støbejern. Sort. Kan stå ude som inde. Har fået maling, men med respekt for den gamle slitage og rust som gør den særlig. Mål: 42 cm høj og 33 cm bred.


Ældre fad/bakke af metal som har fået en opgradering med ny maling og blomstret decoupage. Decoupagen er lakeret. Mål: 44 cm i diameter.


Smukke ægte gamle lappedykkere. Massiv træ. De har begge fået en make over. Træet er blevet behandlet og de er blevet frisket op med gylden maling, så de kan holde mange år endnu. Mål: Højde 13 cm og længde 23 cm.


Pyntepuder, hæklede 50 kr stk