Diverse

To sjove grise af træ. Hale af reb. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 13 cm og længde 20 cm.


Flot bakke-sæt. Indeholder tre bakker. De mindre kan stå i den store. Behandlet så de også kan holde til at stå ude. Mål: længde 51 cm og bredde 48 cm.


Tre skodder som er sat sammen og kan bruges til meget forskelligt. De har patina og begge sider er dekorative. Mål:Højde 100 cm og bredde 117 cm..


En skodde som kan bruges til alt muligt i hjemmet. Praktisk til at hænge ting på. Har masser af patina. Det sidste billede er den anden side som også kan bruges til forside. Kan stå ude som inde. Mål : 100 cm høj og 40 cm bred.


Skodder som kan bruges til mange sjove ting. De er dekorative og kan bryde et meget hvidt rum. De kan stå ude som inde. Kan hænge eller stå. Den store blålige er i slidt look og måler i højden 130 cm og 50 cm i bredden. Den mindre i mørk og hvid måler 117 cm i højden og 40 cm i bredden.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med fire Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Mål: 73 cm lang. Rebslængde kan fås efter behov.


Særlige og spændende gamle blomsteropsatser. Står med alt deres skønne rust og slid. Mål: 36 cm høje.


Gamle lanterner som er yderst dekorative. Kan hænge og stå. Noget rust er bevaret og gør dem rustikke i deres look. Mål: 26 cm høje.


Skønne gamle lysestager med masser af patina. Gylden og blank med blå/gul decoupage. Mål: 36 cm høj.


Et sjov og anderledes lysestagesæt. I lilla nuancer og den største med decoupag. De andre malet og vokset. Mål: 48 cm, 41 cm og 23 cm.


Kasser i forskellige størrelse og dekoration. Hver kasse indeholder hæklede karklude, vaskeklude eller hvad man ellers vil bruge kludene til.


Skøn gammel bakke som kan bruges til pynt, til planter og andet eller til bare det som bakker bruges til. Mål: 48 cm lang og 31 cm bred.


Fem armet gammel lysestage af støbejern. Sort. Kan stå ude som inde. Har fået maling, men med respekt for den gamle slitage og rust som gør den særlig. Mål: 42 cm høj og 33 cm bred.


Ældre fad/bakke af metal som har fået en opgradering med ny maling og blomstret decoupage. Decoupagen er lakeret. Mål: 44 cm i diameter.


Billederammer til en billedserie af personlige billeder som kan hænge. Rammerne passer sammen i farverne.


Smukke ægte gamle lappedykkere. Massiv træ. De har begge fået en make over. Træet er blevet behandlet og de er blevet frisket op med gylden maling, så de kan holde mange år endnu. Mål: Højde 13 cm og længde 23 cm.


Trækasse til pynt og praktisk opbevaring af feks køkkenting eller andet. Mål: Højde 10 cm, bredde 28 cm og dybde 40 cm.


Pyntepuder, hæklede