Diverse

Vintage lanterne i metal. Er behandlet og malet med både guld maling og hvid maling. Kan hænge eller stå ude som inde. Mål: 35 cm I højden.


Tre krukker som kan stå sammen eller hver for sig. De er malet og pyntet med decoupage. Rosa/røde farver. Mål: Den mindste 16 cm høj, mellemste 17 cm høj og højeste 21 cm høj.


Tre armen lysestage som er malet og pyntet med decoupage af blomster og blade. Rigtig romantisk vintage stil. Mål: 40 cm i højden.


Skøn skål med låg. Kan ikke komme i opvaskemaskine, da den er malet og pyntet med blomster af decoupage. Mål: 16 cm I højden.


To vaser i råt vintage stil. Er malet og vokset så de får patina og råt udtryk. Mange lag farver giver et skønt farve spil. Mål: 25 cm.


Krukker malet og behandlet så de kan stå ude som inde. Mindste måler 20 cm høj, største 33 cm høj.


smuk stor lampe I industriel vintage som er sort/grøn /rosa keramik med patina. Er lavet med speciel kobber blanding, så det rustikke fremstår markant. Skærmen er i metallic look. Giver et varmt og blødt lys. Måler 57 cm i højden.


Taske som er hæklet og syet sammen med hånd. For i matchende farve fra dug. Måler 28×35 cm. Har en lille knap til lukning. Rem af læder fra bælte.


En særlig vase som er malet og behandlet så den kan stå ude som inde. Base farven er lys grå. Den kan være gulvvase eller bordvase. Mål 44 cm høj.


To kolbevaser som er dekoreret med serviet-decoupage. Har et nubret udseende, da der er lagt en rustik maling under. Måler 23 cm I højden.


Vase som er dekoreret med serviet-decoupage. Måler 20 cm I højden.


Tre kolbevaser der matcher i farver og dekoration. Dekoreret med serviet decoupage Måler 25 cm i højden.


Urtepotteskjulere i forskellige farver og størrelser. Malet og påført decoupage, så der fremkommer en rustik krakeleret effekt. Kan stå ude som inde.


Tre litografier af Bjørn Winblad fra 1970’erne. Er i pastel farverne grønne og blå nuancer. Signeret. Indrammet ved glarmester på den tid.


En hel billedvæg/samling af Bob noon billeder med forskellige rammer og farver på rammer. Samlingen består af to billeder i størrelsen 22,5×31,5 og 8 små billeder i størrelsen 22,5×16,5 og to stager til ophæng.


Disse lysestager er 37 cm høje og er metal. De er bronzefarvet i underliggende farve. Patina er grå farvet. De fremstår rustikke og vintage i udtrykket.


Unikke lysestager som er i industrielt look. Fremstår som de har stået ude i årevis og har fået mos aflejninger. Måler 26 cm I højden.


Lysestager I rustikt industrielt look. Bundfarve er grå. Det slitageagtige udseende er fremkommet med bronze. Måler 26 cm I højden.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med tre Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Rebslængde kan fås efter behov.Ældre fad/bakke af metal som har fået en opgradering med ny maling og blomstret decoupage. Decoupagen er lakeret. Mål: 44 cm i diameter.


Smukke ægte gamle lappedykkere. Massiv træ. De har begge fået en make over. Træet er blevet behandlet og de er blevet frisket op med gylden maling, så de kan holde mange år endnu. Mål: Højde 13 cm og længde 23 cm.


Jeg har altid hjemme hæklede puder som gives som gave til købere som køber flere ting. Man vælger selv hvilken pude som man vil have. Ellers 75 kr pr stk.