Diverse

Urtepotteskjulere i forskellige farver og størrelser. Malet og påført decoupage, så der fremkommer en rustik krakeleret effekt. Kan stå ude som inde.


Tre litografier af Bjørn Winblad fra 1970’erne. Er i pastel farverne grønne og blå nuancer. Signeret. Indrammet ved glarmester på den tid.


En hel billedvæg/samling af Bob noon billeder med forskellige rammer og farver på rammer. Samlingen består af to billeder i størrelsen 22,5×31,5 og 8 små billeder i størrelsen 22,5×16,5 og to stager til ophæng.


Disse lysestager er 37 cm høje og er metal. De er bronzefarvet med decoupage på udvalgte steder. De har patina som er fremhævet.


Krukke som er rustik i udtrykket. Med decoupage og grundfarve gul. Måler 30 cm i højden.


Metallic lysestager som i grundfarve er lys blå, men som er vokset så de fremstår rustikke og med patina. Mål: 25 cm høje.


Vintage lysestager med vase som er dekoreret med serviet-decoupage. Grå, hvid, grøn farvet med spændende struktur. Vasen måler 36 cm i højden og lysestagerne 40 cm I højden.


Vintage spejl med flotte udskæringer. Er malet pastel blåt og behandlet med voks. Måler 67 cm I højden og 55 cm I bredden.


Fine skodder, som ikke er franske men danske 😁. Malet I lys farve så de kan passe til mange farver i hjemmet. Kan bruges til forskellige funktioner. På billederne er nogle eksempler. Mål: 100 cm høje og 40 cm brede.To sjove grise af træ. Hale af reb. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 13 cm og længde 20 cm.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med tre Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Rebslængde kan fås efter behov.Ældre fad/bakke af metal som har fået en opgradering med ny maling og blomstret decoupage. Decoupagen er lakeret. Mål: 44 cm i diameter.


Smukke ægte gamle lappedykkere. Massiv træ. De har begge fået en make over. Træet er blevet behandlet og de er blevet frisket op med gylden maling, så de kan holde mange år endnu. Mål: Højde 13 cm og længde 23 cm.


Jeg har altid hjemme hæklede puder som gives som gave til købere som køber flere ting. Man vælger selv hvilken pude som man vil have. Ellers 75 kr pr stk.