Diverse

Så er det snart jul og derfor er der nu pynt til ude og inde som er lidt julerelateret. De ting som er af metal kan også stå ude. Tingene kan ses, røres og købes på Det Gamle Posthus i Kolding


Skøn femarmet gammel lysestage i vintage stil. Er i irrede og rustfarver, rigtige efterårsfarver. Kan stå ude som inde. Er oval og måler 27 cm x 24 cm.


Vintage krukke som er recyclet med serviet-decoupage. Mål: 31 cm høj.


Græsk inspireret krukke, som er en gammel kartoffel krukke. Malet og dekoreret. Til ude eller inde. Mål 32 cm i højden.


Femarmet vintage lysestager, som er behandlet så de fremstår rustikke i dæmpede farver. Industriel stil. Begge måler 29 cm i højden.


Herstal bordlampe som er recycled så den fremstår flerfarvet og rustik. Den er behandlet med kobber og saltvand, så den har fået en skøn lys flerfarvet nuance. Gover et varmt lys. Mål: 48 cm i højden og 20 cm i diameter.


Rigtig rustikke vintage lysestager med udskæringer. Mål: 30 cm høje.


To rustikke lysestager i flere farver der changerer. Mål: 21 cm høje.


To krukker som er dekoreret så de fremstår rustikke og flerfarvede. Mål: Henholdsvis 26 og 36 cm høje.


Lamper som sælges som par. Er behandlet med kobber og saltvand så de fremstår rustikke og oxideret. Indeni skærmene er de malet med kobberfarve. Mål: Diameter 22 cm og Højde 13 cm.


Vintage lysestager til ophæng. Kan hænge ude som inde. Er malet med kalkmaling i forskellige nuancer og behandlet med voks, som gør dem modstandsdygtige for vejr og vind. Fremstår rusikke og med patina. Mål: 68 cm høje.


Smukke hjemmehækkede tæpper. Kan vaskes i vaskemaskinen.


Taske som er hæklet og syet sammen med hånd. For i matchende farve fra dug. Måler 28×35 cm. Har en lille knap til lukning. Rem af læder fra bælte.To kolbevaser som er dekoreret med serviet-decoupage. Har et nubret udseende, da der er lagt en rustik maling under. Måler 23 cm I højden.


Tre kolbevaser der matcher i farver og dekoration. Dekoreret med serviet decoupage Måler 25 cm i højden.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med tre Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Rebslængde kan fås efter behov.Jeg har altid hjemme hæklede puder som gives som gave til købere som køber flere ting. Man vælger selv hvilken pude som man vil have. Ellers 75 kr pr stk.