Diverse

Lamper som sælges som par. Er lavet så de fremstår rustikke og industrielle. Mål: Diameter 24 cm og højde 24 cm.


Lamper som sælges som par. Er malet med kalkmaling i forskellige nuancer i grøn/kobber/rust. Indeni skærmene er de malet med kobberfarve. Mål: Diameter 23 cm og højde 26,5 cm.


Lamper som sælges som par. Er malet med kalkmaling i forskellige nuancer i grøn/blå/rust. Indeni skærmene er de malet med kobberfarve. Mål: Diameter 22 cm og Højde 23 cm.


Lamper som sælges som par. Er malet med kalkmaling i forskellige nuancer i grøn/blå/rust. Indeni skærmene er de malet med kobberfarve. Mål: Diameter 22 cm og Højde 13 cm.


Vintage lysestager som er malet med kalkmaling og dekoreret med pigment pulver. Fremstår i klar lys grøn farve. Mål: 21 cm høj.


Lysestager som er malet med flere farver i grøn, blå og rustfarvet. Stagerne er hovedsageligt grønne, men billederne giver et forvrænget billede af farven, så de på billederne er mere blå. Stagerne er behandlet med voks. Mål: 21


Vintage lysestager til ophæng. Kan hænge ude som inde. Er malet med kalkmaling i forskellige nuancer og behandlet med voks, som gør dem modstandsdygtige for vejr og vind. Fremstår rusikke og med patina. Mål: 68 cm høje.


Smukke hjemmehækkede tæpper. Kan vaskes i vaskemaskinen.


Ophæng til lys, plante eller andet. Er lavet så tingen fremstår i rust/rosa farve med patina. Mål: 32 cm høj.


Lysestager som er malet og behandlet, så de får et rustikt iret udtryk. De kan stå ude, som inde og I vådrum, da de er lakeret. Mål: 28 cm i højden.


Skøn skål med låg. Kan ikke komme i opvaskemaskine, da den er malet og pyntet med blomster af decoupage. Mål: 16 cm I højden.


Krukker malet og behandlet så de kan stå ude som inde. Mindste måler 20 cm høj, største 33 cm høj.


Taske som er hæklet og syet sammen med hånd. For i matchende farve fra dug. Måler 28×35 cm. Har en lille knap til lukning. Rem af læder fra bælte.To kolbevaser som er dekoreret med serviet-decoupage. Har et nubret udseende, da der er lagt en rustik maling under. Måler 23 cm I højden.


Tre kolbevaser der matcher i farver og dekoration. Dekoreret med serviet decoupage Måler 25 cm i højden.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med tre Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Rebslængde kan fås efter behov.Ældre fad/bakke af metal som har fået en opgradering med ny maling og blomstret decoupage. Decoupagen er lakeret. Mål: 44 cm i diameter.


Smukke ægte gamle lappedykkere. Massiv træ. De har begge fået en make over. Træet er blevet behandlet og de er blevet frisket op med gylden maling, så de kan holde mange år endnu. Mål: Højde 13 cm og længde 23 cm.


Jeg har altid hjemme hæklede puder som gives som gave til købere som køber flere ting. Man vælger selv hvilken pude som man vil have. Ellers 75 kr pr stk.