Diverse

smuk stor vintage lampe som er gulig/orange med gammel rosa. Skærmen er gammel rosa som er malet og behandlet med Pearl voks. Giver et varmt og blødt lys. Måler 57 cm i højden.


Taske som er hæklet i pose facon. Er 49 cm lang og med stof bånd så den kan tages over skulderen. Hæklet binde bånd så den kan lukkes med sløjfe. Inden i beklædt med stof. Er meget rummelig.

Taske som er hæklet og syet sammen med hånd. For i matchende farve fra dug. Måler 28×35 cm. Har en lille knap til lukning. Rem af læder fra bælte.

Indkøbstaske som måler 47 cm i længden og som er håndlavet. Hæklet i mørk grå farve med rosa kant. Stroppen er leopard plettet. Lærreds stof på indersiden. Kan rumme meget god shopping.

Taske som er hæklet og med læderrem. Små perler syet på. Beklædt indvendigt med stof og med en lille lomme. Måler 32×35.


En særlig vase som er mørk brun/orange. Er med blomster decoupage under malingen, så blomsterne lige kan ses. Jeg vil kalde den i retro stil Den kan være gulvvase eller bordvase. Mål 44 cm høj.


To kolbevaser som er dekoreret med serviet-decoupage. Har et nubret udseende, da der er lagt en rustik maling under. Måler 23 cm I højden.


Vase som er dekoreret med serviet-decoupage. Måler 20 cm I højden.


Tre kolbevaser der matcher i farver og dekoration. Dekoreret med serviet decoupage Måler 25 cm i højden.


Urtepotteskjulere i forskellige farver og størrelser. Malet og påført decoupage, så der fremkommer en rustik krakeleret effekt. Kan stå ude som inde.


Tre litografier af Bjørn Winblad fra 1970’erne. Er i pastel farverne grønne og blå nuancer. Signeret. Indrammet ved glarmester på den tid.


En hel billedvæg/samling af Bob noon billeder med forskellige rammer og farver på rammer. Samlingen består af to billeder i størrelsen 22,5×31,5 og 8 små billeder i størrelsen 22,5×16,5 og to stager til ophæng.


Disse lysestager er 37 cm høje og er metal. De er bronzefarvet med decoupage på udvalgte steder. De har patina som er fremhævet.


Krukke som er rustik i udtrykket. Med decoupage og grundfarve gul. Måler 30 cm i højden.


Metallic lysestager som i grundfarve er lys blå, men som er vokset så de fremstår rustikke og med patina. Mål: 25 cm høje.


Vintage spejl med flotte udskæringer. Er malet pastel blåt og behandlet med voks. Påsat små blomster og blade. kan hænge på langs eller tværs som det passer ind i boligen. Måler 67 cm I højden og 55 cm I bredden.


Fine skodder, som ikke er franske men danske 😁. Malet I lys farve så de kan passe til mange farver i hjemmet. Kan bruges til forskellige funktioner. På billederne er nogle eksempler. Mål: 100 cm høje og 40 cm brede.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med tre Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Rebslængde kan fås efter behov.Ældre fad/bakke af metal som har fået en opgradering med ny maling og blomstret decoupage. Decoupagen er lakeret. Mål: 44 cm i diameter.


Smukke ægte gamle lappedykkere. Massiv træ. De har begge fået en make over. Træet er blevet behandlet og de er blevet frisket op med gylden maling, så de kan holde mange år endnu. Mål: Højde 13 cm og længde 23 cm.


Jeg har altid hjemme hæklede puder som gives som gave til købere som køber flere ting. Man vælger selv hvilken pude som man vil have. Ellers 75 kr pr stk.