Have og terrasse

To skønne træstole, som er behandlet med olie og voks. De kan stå ude som inde. Fremstår med patina, men fejler intet.


Ophæng som er lavet ud af gamle lanterner. Er malet og behandlet så de fremstår rustligende. Kan være ude som inde, stå eller hænge efter behov. Sælges samlet. Målene er henholdsvis 25 cm, 17 cm og 11 cm i højden.


Olielamper i rå rustik stil. Kan hænge eller stå. Er behandlet så de kan være ude som inde. Mål: 25 cm i højden.


Urtepotter til ophæng. Er lavet så de fremstår som i keramik. Mateialet er ellers i plastik. Malet og lakeret. Kan være ude som inde.


Rustikke altankasser af metal. Har en naturlig patina som er bevaret. Kan hænge ude som inde. Mål: Bredde 35 cm og dybde 16 cm


Høj lanterne i industrielt look. Lavet så den fremstår rustikt i rust. Gammelt rust er slebet væk, så rusten er lavet med miljøvenlig maling. Den kan derfor stå ude som inde. Måler 65 cm i højden.


Lanterner i industrielt look. Er flerfarvet og rustlingende. Den gamle rust er dog slebet væk, hvorfor de er rustfri, men behandlet så de ser gamle og rustne ud. Lavet med miljøvenlig maling og kan stå ude som inde. Måler 52 cm og 40 cm.


Krukker til ude eller inde. Keramik look. Grønlig med lyse blomster malet på. Mål for den højeste 23 cm og 21 cm for den laveste.


Urtepotter til ude og inde. Gule nuancer med blomster malet på. Fremstår i rustik keramik udseende. Måler 22 cm i højden.


To gamle lanterner som har fået en make over. Er begge 34 cm i højden. Er i to grønlige nuancer. Kan stå ude som inde.


Smukt rustikt zink lyshus med spændende dekoration på alle flader. Mørk grå nuancer. Kan stå ude som inde. Mål: 36 cm høj.


Små lanterner med decoupage og malet top. Fine til at hænge eller stå ude som inde. 23 cm høje.


Lanterner som er rustikke i sit look. Med blade-decupage. Den gamle rust er bevaret, hvorfor de fremstår med patina. De er lakeret og kan stå ude som inde Mål på den store: 40 cm i højden. Den mellemste 30 cm I højden og den lille 20 cm.


Urtepotter som kan stå ude som inde i forskellige størrelser.


Ophæng som kan give lidt hygge og lys til de mørke vinteraftener. Rustik med lanterner. Kan hænge inde som ude. Mål: 75 cm høj og 26 cm bred.