Have og terrasse

Rundt lille havebord som står i rustikt irret look. Bordet er af metal som er behandlet med kobber, så det der fremkommer et smukt farvemønster af grønt og blåt. Måler 45 cm i højden og 46 cm i diameter.


Et skønt sæt af kobberfarvede kander som er behandlet så de fremstår irret. Mål: Henholdsvis 18, 15 og 11 cm høje.


Gammel kobber spand som er lavet så den fremstår med patina. Orginale porcelæns greb. Kan stå ude som inde. Mål: 37 cm høj.


Gammel håndlavet kobber Kande. Slebet ned og påført farve, så den fremstår flerfarvet og irret. Kan stå ude som inde. Mål: 45 cm høj.


Lanterner. To forskellige i to størrelser. Begge er slebet ned og malet med kalkmaling og vokset med forskellige farvet voks. Står i blå/grønne farver. Kan stå ude som inde. Den store måler 45 cm i højden. Den lille måler 21 cm i højden.


Skøn lanterne med masser af patina og rust. Rusten er slebet ned og den står nu uden løst rust. Mål: Højde 38 cm.


Ophæng som kan hænge ude som inde eller i vådrum. Er i rust vintage stil. Kan bruges til lys, planter eller andet. Mål 74 cm fra top til bund incl. kædeophæng.


Rustikt træ ophæng med lanterner. Ophæng er lavet af gavl fra møbel. Vintage kroge er påsat. Lanterner er malet og behandlet. Alt står i rust og irret farver. Ophænget kan hænge ude som inde og i vådrum. Der er huller til at skrue det op, men kan også i reb. Mål: 75 cm høj og 34 cm bred. Lanterner er 20 cm høje.


Lanterner som er lavet så de fremstår i rust look. De er først slebet ned, malet og påført rustpulver. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Henholdsvis 29 cm og 19 cm høj.


To små lanterner af træ, malet med kalkmaling og behandlet med voks. Kan stå/hænge ude som inde. Er i en mørk grønlig/rust farve. Mål 26 cm i højden.