Have og terrasse

Ophæng som kan hænge ude som inde eller i vådrum. Er i rust vintage stil. Kan bruges til lys, planter eller andet. Mål 74 cm fra top til bund incl. kædeophæng.


Rustikt træ ophæng med lanterner. Ophæng er lavet af gavl fra møbel. Vintage kroge er påsat. Lanterner er malet og behandlet. Alt står i rust og irret farver. Ophænget kan hænge ude som inde og i vådrum. Der er huller til at skrue det op, men kan også i reb. Mål: 75 cm høj og 34 cm bred. Lanterner er 20 cm høje.


Lanterner som er lavet så de fremstår i rust look. De er først slebet ned, malet og påført rustpulver. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Henholdsvis 29 cm og 19 cm høj.

Kande og mælkejunge malet med kalkmaling og påført kobber pulver så de fremstår med iret look. Lakeret, så de kan stå ude som inde og i vådrum.


To små lanterner af træ, malet med kalkmaling og behandlet med voks. Kan stå/hænge ude som inde. Er i en mørk grønlig/rust farve. Mål 26 cm i højden.


To skønne træstole, som er behandlet med olie og voks. De kan stå ude som inde. Fremstår med patina, men fejler intet.


Olielamper i rå rustik stil. Kan hænge eller stå. Er behandlet så de kan være ude som inde. Mål: 25 cm i højden.


Urtepotter til ophæng. Er lavet så de fremstår som i keramik. Mateialet er ellers i plastik. Malet og lakeret. Kan være ude som inde.


Rustikke altankasser af metal. Har en naturlig patina som er bevaret. Kan hænge ude som inde. Mål: Bredde 35 cm og dybde 16 cm


Krukker til ude eller inde. Keramik look. Grønlig med lyse blomster malet på. Mål for den højeste 23 cm og 21 cm for den laveste.


Urtepotter til ude og inde. Gule nuancer med blomster malet på. Fremstår i rustik keramik udseende. Måler 22 cm i højden.