Have og terrasse


Gammel lanterne i rust og kobber farver. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 45 cm.


Stor gammel lanterne som kan stå/hænge ude som inde. Har mange rust, blå, irrede farver. Mål: 50 cm høj.


And i oxideret kobber. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 15 cm og bredde 16 cm.


Tre vintage udendørslamper i irret og rust look. Er med buet glas. Mål: 46 cm i højden og 17 cm i bredden. Prisen er forskellig for de tre lamper, da den ene mangler et lille glas. Dette kan dog ikke ses når de er hængt ud. 200 kr pr stk og 100 kr for den som mangler et stykke glas. 400 kr for alle tre samlet.


Ophæng til ude. Består af træ med lister, der er behandlet med voks så det kan modstå vejr og vind. Vintage kroge er skruet på hvorpå der hænger lanterner af irret kobber. Nederst murstensform som kan bruges til pynt eller planter. Øverst på ophænget er der malet en blomsterranke. Mål: Højde 128 cm og bredde 34,5 cm.


Gammel kobber spand som er lavet så den fremstår i irret look, med blade og patina. Orginale porcelæns greb. Kan stå ude som inde. Mål: 37 cm høj.


Lanterne i industrielt design med patina. Lanternen er slebet ned og malet i forskellige farver der giver den det rå look. Kan stå ude som inde. Den måler 45 cm i højden.


Ophæng som kan hænge ude som inde eller i vådrum. Er i rust vintage stil. Kan bruges til lys, planter og andet


Lanterner som er lavet så de fremstår i rust look. De er først slebet ned, malet og påført rustpulver. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Henholdsvis 29 cm og 19 cm høj.


To små lanterner af træ, malet med kalkmaling og behandlet med voks. Kan stå/hænge ude som inde. Er i en mørk grønlig/rust farve. Mål 26 cm i højden.