Kommoder og skabe

Rustikt skab lavet af genbrugsmaterialer, herunder en gammel trækasse, murstensform og brædder fra gamle havestole. Indeni skabet er indsat en hylde. Skabet er behandlet så det kan hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 65,5 cm, bredde 30 cm og dybde 17 cm.


Sammensat skab af genbrugs ting. Vægskabet er lavet ud af den øverste del fra et gammelt bornholmerur. Der er sat hylder i og en mini kommode indvendigt. Selve lågen er en gammel billede ramme og man kan derfor skifte motivet i lågen ved at tage bagbeklædningen af. Skabet er malet med metal/træ maling. Mål: Højde 50 cm, bredde 38 cm og dybde 25 cm.


Sjovt glasskab som er lavet ud af et gammelt ur. Der er påsat hylder i skabet, ligesom der er påsat en hylde øverst. Hylden øverst er taget fra en gammel stol. Indeni skabet er det dekoreret med blomstret decoupage, ligesom øverste hylde er med blomster. Hele møblet er malet med kalkmaling og vokset, hvorfor det kan tåle at hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 76 cm, bredde 45 cm hvor det er breddest ved øverste hylde og dybde 29 cm hvor det er dybest.


Skab til væg sammensat af stor skuffe og et gammelt vindue. Vinduet er repareret og dekoreret med ekstra firkantede glasstykker. Indeni er der påsat hylder til opbevaring og tapet på bagbeklædningen. Skabet kan hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 77 cm, bredde 44,5 cm og dybde 12 cm.


Vægskab som er sammensat af gammel trækasse og gammelt asymetrisk vindue. Vinduet er renset, kittet og vokset. Det lukkes med gammel vindues hasp. På højre side af skabet er det sat små hylder til de små ting. Skabet kan hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 55 cm, bredde 38 cm og dybde 13 cm.


Smukt vintage skab med glashylde. Skabet er malet med kalkmaling. Det er lavet så det fremstår I shabby chic. Det er vokset udvendigt og indvendigt, Ligesom det er dekoreret med decoupage papir i zebra striber. Mål: Højde 79 cm, bredde 64 cm og dybde 27 cm.Skab til væg som består af to gammel trækasse og gammel skabslåge. Der er ruder i lågen og hønsetråd bag. Der er nyt metalgreb på lågen. Skabet er behandlet over det hele. Det kan derfor både hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 62 cm, bredde 25 cm og dybde 15,5 cm.Lille reol som består af tre bog kasser som er sammensat med hegnsklokker. Reolen er malet med kalkmaling og vokset. Der er net på bagsiden. Inden I hver kasse er der dekoration med decoupage. Mål: Højde 102 cm, bredde 36 cm på bredeste sted og dybde 20 cm.