Kommoder og skabe

Skab som består af to gamle køkken skuffer og et gammelt vindue som låge. Skufferne er malet med kalkmaling og vokset. Vinduet er malet, vokset og ruderne kittet. Der er påsat porcelæns greb. Vinduet hvor patina er bevaret lukkes med gammel vindues hasp. Mål: Højde 64 cm, bredde 39,5 cm og dybde 10,5 cm.


Lille reol som består af tre bogbusser som er sammensat med hegnsklokker. Reolen er malet med kalkmaling og vokset. Der er net på bagsiden. Inden I hver kasse er der dekoration med decoupage. Mål: Højde 102 cm, bredde 36 cm på bredeste sted og dybde 20 cm.


Smukt gammelt skab lavet af gamle margarine kasser af træ. Malet med kalkmaling og vokset. Blomster pryder lågen. Indeni er skabet dekoreret med patchwork af tapet. Der er sat nye træben på. Måler: 97 cm i højden, 48 cm i bredden og 22 cm i dybden.


Montre, sammensat af bord og fire gamle ruder som er slebet, kittet, renset og malet så de fremstår med patina. Der er påsat hylde midt i skabet. På lågen er sat gammel vindues hasp til aflukning. Der er også påsat gammelt metal greb. Hele møblet er behandlet så det kan stå ude, inde eller i vådrum. Da det er gamle vinduer, må der påregnes at der kan være små ridser i de orginale ruder. Alt er genbrug og håndlavet. Mål: Højde 124,5 cm, bredde 44,5 cm og dybde 53 cm.


Meget speciel gammel kommode som står med masser af patina. Kommoden er slebet ned, malet med flere lag maling. Herefter slebet ned igen. På skufferne er malet et træ som spreder sig over skufferne. Mål: Højde 66 cm, bredde 61 cm og dybde 41 cm.Lanterne skab. Skab lavet af gammel lanterne. Lanternen fremstår grønlig irret. Der tilhører to stål hylder som kan stå i lanternen og udgøre hylder, ligesom de kan tages ud og hænge for sig selv. Glas på de tre sider af lanternen og låge på den fjerde del som kan åbnes med lille læder greb. Lågen er forsynet med net. Skabet kan stå eller hænge. Er behandlet så det også kan stå/hænge ude som i vådrum. Mål: 47 cm høj, 21 cm bred og dyb.