Kommoder og skabe

Rustikt skab lavet af en palle som er påsat hylder og gamle vinduer. Pallen er malet med kalkmaling. Vinduerne er slebet, renset, tætnet ved ruder og malet. Skabet lukkes med gammel vindues hasp. Der er påsat nye greb og greb nederst til ophæng. Det hele er i god stand, men malet så det ser ud som rusten og med patina. Mål: Højde 83 cm, bredde 66 cm og dybde 14 cm.


Meget speciel gammel kommode som står med masser af patina. Kommoden er slebet ned, så de flere lags maling kommer til synes. Efterfølgende er kommoden vokset med voks, så patina bliver endnu tydeligere og så den kan modstå støv og snavs. Mål: Højde 66 cm, bredde 61 cm og dybde 41 cm.


Sjov skab, sammensat af lille reol og et gammelt sprosset vindue. Er malet med kalkmalimg og vokset, så det fremstår i rustikt vintage-look. Forneden i skabet er skuffe til opbevaring, som er lavet af gammel vinkasse, med skydelåg. Skabet lukkes med vindues hasp. Der er hjul under skabet, så det nemt kan flyttes rundt. Hjulene kan bremses. Der er påsat porcelæns greb på skab og skuffe. Mål: 96 cm i højden, 46 cm i bredden og 40 cm i dybden.


Skuffemøbel til de små ting. Møblet er slebet ned og malet med miljøvenlig kalkmaling. Møblet er behandlet med voks i bronze og sort, som gør er farverne changerer og den fremstår i et old look. Grebene er orginale. Den er dekoreret på inderste bagside. Mål: 63 cm høj, 67 cm bred og 30 cm dyb.


Skab i teak, som er lavet af lille reol som er påsat to gamle vinduer. Reolen er behandlet med voks og olie. Vinduerne er repareret, renset og behandlet med voks. Der er påsat nye greb. Vinduerne lukkes med gammel vindueshasp. En gammel vinkasse udgør en skuffe i vitrinen. Reolen har fået fire flotte træben. Mål: Højde 96 cm, bredde 82 cm og dybde 32,5 cm.


Spændende rustikt vitrineskab sammensat af reol og gammel brugt havedør. Havedøren er renset, slebet, istandsat ved ruder. Døren fremstår rustikt med patina. Da ruderne er gamle kan der forekomme ridser. Døren er forsynet med gamle vindues hasp som det lukkes med. Porcelæns greb er påsat. Der er en skuffe nederst som er lavet af gammel kasse. Reolen er malet med jotun maling, farve free spirit og slebet så den fremstår med patina. Der er lavet hul til ledninger. Mål: Højde 155 cm, 60 cm i bredden og 45 cm i dybden.


Sjov hyldeting med to låger af gamle vinduer. Malet i army grøn farve. Påsat ny bagbeklædning. På vinduerne er nye greb. Man kan efter behov stille kurve i de tomme rum eller hvad man har lyst til. Billeder viser flere muligheder. Mål: Højde 75 cm, bredde 71,5 cm og dybde 32,5 cm


Glasskab til væg, malet med Jotun maling, farven free spirit udvendigt. Lågerne dekoreret med decopage i matchende farver. Indvendigt malet med en lysere blå farve. To hylder i glas. Mål: 61 cm i højden, 81 cm i bredden og 30 cm i dybden


Skab til ophæng som er lavet af gammel boghylde påsat lågerne af gammel skodde. Malet med Jotun maling i farverne free spirit og local green. Flot vintage greb er påsat lågen. Mål: 90 cm høj, 30 cm bred og 19 cm dyb.Lanterne skab. Skab lavet af gammel lanterne. Lanternen fremstår grønlig irret. Der tilhører to stål hylder som kan stå i lanternen og udgøre hylder, ligesom de kan tages ud og hænge for sig selv. Glas på de tre sider af lanternen og låge på den fjerde del som kan åbnes med lille læder greb. Lågen er forsynet med net. Skabet kan stå eller hænge. Er behandlet så det også kan stå/hænge ude som i vådrum. Mål: 47 cm høj, 21 cm bred og dyb.