Kommoder og skabe

Lille skab til de små nips. Glaslåge fra gammelt bornholmerur er påsat lille sættekasse, således at dette lille unikke skab er blevet til. Alt er i træ. Træet er behandlet så skabet kan tåle at hænge ude som inde og i vådrum. Mål: 40,5 cm, bredde 31,5 cm og dybde 0,5 cm.


Skab sammensat af høj slank reol påsat låge af gammelt vindue. Skuffe nederst er lavet ud af gammel vinkasse, ligesom der er lavet to mindre skuffer af genbrugs træ øverst i skabet. Vindues lågen lukkes med gammel skabs lukkemekanisme. Der er påsat greb på alle dele. Hele møblet er malet og behandlet så det kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 130,5 cm, bredde 41,5 cm og dybde 30,5 cm.


Vægskab som er sammensat af gammel trækasse og gammelt asymetrisk vindue. Vinduet er renset, kittet og vokset. Det lukkes med gammel vindues hasp. På højre side af skabet er det sat små hylder til de små ting. Skabet kan hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 55 cm, bredde 38 cm og dybde 13 cm.


Smukt vintage skab med glashylde. Skabet er malet med kalkmaling. Det er lavet så det fremstår I shabby chic. Det er vokset udvendigt og indvendigt, Ligesom det er dekoreret med decoupage papir i zebra striber. Mål: Højde 79 cm, bredde 64 cm og dybde 27 cm.Skab til væg som består af to gammel trækasse og gammel skabslåge. Der er ruder i lågen og hønsetråd bag. Der er nyt metalgreb på lågen. Skabet er behandlet over det hele. Det kan derfor både hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 62 cm, bredde 25 cm og dybde 15,5 cm.Lille reol som består af tre bog kasser som er sammensat med hegnsklokker. Reolen er malet med kalkmaling og vokset. Der er net på bagsiden. Inden I hver kasse er der dekoration med decoupage. Mål: Højde 102 cm, bredde 36 cm på bredeste sted og dybde 20 cm.