Kommoder og skabe

Rigtig smukt skab til dem som er vild med vintagestilen. Det er af mahogni og det gamle træ er bevaret og behandlet, der hvor det kunne stå flot og elegant. Pladen og låger er med blomstret decoupage og benene malet grå. God plads I skabet. Måler 76 cm I højden, 60 cm I bredden og 38 cm I dybden.


Smukt bogskab/skænk i retro stil. Er malet I grønne nuancer med kalkmaling. Er dekoreret med serviet-decoupage på skab og kanter, som giver en spændende struktur. Er med ben og greb af træ. Måler: 90 cm I højden, 130 cm I bredden og 25 cm I dybden.


Lille smuk håndlavet retro kommode, som kan rumme meget trods dens størrelse. Er udsmykket med decoupage papir på overflade og skuffer. Dette giver kommoden et spændende udtryk med rosa og bordeaux farver. Står ellers i sin originale stand. Mål: Højde 63 cm, bredde 68 cm og dybde 40 cm


To tvilling retro skabe. Hvide med grøn mønstret decoupage på låger. Til at hænge eller stå. Der kan sættes hylder imellem dem eller de kan sættes sammen efter behov i hjemmet. God plads inden i. Kan hænge i vådrum. Mål på hver skab: Højde 75 cm, bredde 40 cm og dybde 22 cm.


Skøn kommode i det oprindelige træ. Malet skuffer og striber med pastel blå.


Smuk kommode i grønlige nuancer og retro stil. Både overflade og ben er med decoupage af gullige og grønlige blade. God plads i skuffer som fungerer fint. Mål: Højde 79 cm, bredde 76 cm og dybde 39 cm.


Skøn kommode med tre skuffer og nye greb. Skufferne med blomster på. Overfladen og sokkel bronze farvet. Mål: Højde 69 cm, bredde 62 cm og dybde 30 cm.