Kommoder og skabe

Høj slank særlig speciel kommode med mange skuffer. Er malet med miljøvenlig kalkmaling og vokset med voks, så der kommer et farvespil. Skufferne malet i forskellige farver. Tre af dem dekoreret med decoupage. Skufferne kan placeres som man vil. Nederste del af møblet er lys grå resten en markere grå. Mål: Højde 135 cm, bredde 30 cm og dybde 24 cm.


Sødt lille fransk skab. Glasrude i låge. Opgraderet indvendigt med hyldepapir. Malet med kalkmaling og voksbehandlet så bevarer sit flotte vintage look. Mål: Højde 56,5 cm, bredde 31,5 og dybde 14 cm.


Unikt møbel med både skuffer og skabe. Er malet med miljøvenlig maling i farven hvid. Malet så træet kan ses igennem malingen. Skuffer og greb på skabet med decoupage. Malet indvendig i skab og skuffer. God plads til opbevaring. Ben er i crom og på bagsiden er påført net. Måler: Højde 99 cm, bredde 80 cm og dybde 40 cm.


Sjov lille retro skab som er påført retro decoupage på overpladen og indeni skabet. Står ellers I naturtræ som er slebet ned og behandlet, så det kan tåle støv og smuds. Mål: 51 cm høj, 54,5 cm bred og 39 cm dyb.


Chatol, som er i romantisk stil. Er ikke så stort som chatoller ellers tit er. Skuffer med støvet grøn blomster. Selve stellet holdt i to grønlige nuancer, som er malet med miljøvenlig maling. Klappen kan stå åben eller lukkes alt efter behov. Måler 88 cm i højden, 83 cm i bredden og 52 cm i dybden, når klappen er ude.