Kommoder og skabe

Smuk kommode med tre skuffer. Toppladen står i naturtræ som er behandlet og tilsat en anelse lys lilla farve. Overpladen kan åbnes og der er et lille spejl. Serviet decoupage på skuffer og ben, som giver en krakeleret effekt. Skufferne er malet og behandlet indvendig også. Alt malerarbejdet er udført med miljøvenlig maling. Der er nye greb på skufferne. Mål: 70 cm høj, 85 cm bred og 40 cm dyb.


Et rigtig retro skab. Malet med miljøvenlig maling, farve beige. Er dekoreret med retro mønster på lågerne. Dekoreret indeni skabet. Måler: 68 cm i højden, 89 cm i bredden og 35 cm i dybden.


Smukt lille skab med blomstret decoupage på overpladen og skabslåger. Er holdt i mørk blå med rustikt slidt look. To adskilte rum i skabet. Greb og hjørner I messing. Mål: 74 cm høj, 64 cm bred og 36 cm dyb.


Chatol, som er i romantisk stil. Er ikke så stort som chatoller ellers tit er. Skuffer med støvet grøn blomster. Selve stellet holdt i to grønlige nuancer, som er malet med miljøvenlig maling. Klappen kan stå åben eller lukkes alt efter behov. Måler 88 cm i højden, 83 cm i bredden og 52 cm i dybden, når klappen er ude.