Kommoder og skabe

Rummeligt vitrine vægskab. Er malet afsyret og efterfølgende vokset med sort voks. Får herved et rustikt look. Kan hænge i alle rum også vådrum. Er malet sort indvendig med miljøvenlig kalkmaling. Mål: Højde 49 cm, bredde 78 cm og dybde 25 cm.


Rustikt gammelt glas skab med masser af patina. Er malet og vokset, så det også kan tåle at hænge i vådrum. Er rummeligt med fem hylder som kan flyttes rundt. Mål: 73 cm i højden, 37 cm I bredden og 21 cm i dybden.


Retro kommode som er malet med miljøvenlig kalkmaling på overfladen og stellet. Skufferne er bibeholdt i deres naturlige træ. Grebene er orginale. Hele kommoden er vokset med miljøvenlig voks, så den kan modstå smuds og snavs. Mål: 71 cm i højden, 72 cm i bredden og 40, 5 i dybden.


Vintage skab lavet af gamle vinkasser. Kan hænge på tværs og langs efter behov. Er malet med kalkmaling og forsiden er pyntet med ord og blomster. Indeni decoupage på bagerste side. Nederst på nederste hylde er der net med blonde. Ligeledes blonde på begge kanter udvendig. Mål: 58 cm høj, 31 cm bred og 13 cm dyb.


Vitrine skab med glas ruder. Malet I gullig nuance og behandlet med voks, så det fremstår med patina. Indeni er det malet med kobber farve. Greb er gyldne, ligesom hængslerne. God plads til bøger, glas eller andet. Mål: Højde 45 cm, bredde 79 cm og dybde 26 cm.


Skøn retro kommode med kunstnerisk decoupage på skuffer, som er lavet så der fremkommer en krakeleret effekt. Møblet er slebet ned. Træet på stellet er malet og vokset så træet kan ses igennem og så den bibeholder den naturlige patina. Således er alderen på kommoden ikke skjult af malingen. Benene er nye og er af træ. Grebene de orginale. Mål: 71 cm høj, 66 cm bred og 37 cm dyb.


Unikt møbel med både skuffer og skabe. Er malet med miljøvenlig maling i farven hvid og lys violet. Malet så der fremkommer et rustikt udtryk på skabene. Skuffer, sider og greb på skabet med decoupage. Malet indvendig i skab og skuffer. God plads til opbevaring. Ben er i malet crom og på bagsiden er påført net. Måler: Højde 99 cm, bredde 80 cm og dybde 40 cm.