Smuk retro lampe til loft.

En rigtig retro lofts lampe som giver et klart lys. Står i den oprindelige farve udvendig. Inde i lampen er den påført decoupage i matchende farver som lampens øverste del. Mål: Højde 15 cm og diameter 30 cm

Spændende skab i vintage stil

Rustikt specielt skab til køkken, badeværelse eller andet sted. Er malet med kalkmaling i lys blå og beklædt med gammelt tapet indeni. Har en låge af net med greb, som kan tages af. To hylder og to skuffer. Alle delene kan tages ud efter behovet for opbevaring. Mål: 43 cm høj, bredde 60 cm og dybde 23 cm.

Gammelt skab

Gammelt skab til væg. Er malet med Jotun maling og dekoreret med decoupage på låge og i udskæringer øverst. Skabet kan låses. Decoupage er med grønne blade. Indeni skabet er hylde og bund malet med tilsvarende farve. Mål: Højde 65 cm på højeste sted, bredde 44,5 og dybde 25,5 cm.

Skab med låge

Gammelt møbel som er malet med Jotun maling. Er forsynet med en stalddørs lignende låge med greb. Lågen er lavet af genbrugs træ. Lukkemekanismen er med magnet. Indeni to hylder. Bagsiden i skabet er med blomstret decoupage. Mål: Højde 61 cm, bredde 32 cm og dybde 15,5 cm

Noget til de små ting.

Gamle billedrammer og lille skuffeophæng til de små ting i hjemmet. Billederammerne er påført hønsetråd, så der kan hænges ting på. Alle tingene er malet med kalkmaling og vokset. Der er metal blomster af perler på hønsetråden. Skuffeophæng måler i højden 17 cm, bredden 33,5 og dybden 10,5 cm.

Spejl og vintage hylde.

Gammelt spejl med patina som er opgraderet med decoupage på rammen. Motivet på decoupagen er med blomster. Farverne er blå/grønne. Mål: Højde 45 cm og bredde 35,5 cm.