Opbevaring

Gamle bure som heldigvis ikke mere bruges til dyr. Burene er lavet om til muligheder for opbevaring af f.eks. garn, toiletartikler, køkkengrej, strømper mm.. kan vende som man har behov for. Kan hænge eller stå. Decoupage udvendig og andet slags decoupage indvendigt. Mål for hvert bur: 19x23x30.


Flot hylde-ophæng med patina. Er i en varm rødlig farve og behandlet med voks. Lidt decoupage ved hylderne. Praktisk til ting i køkken værelse eller andet. Mål: 60 cm høj, 80 cm bred og 10 cm dyb.


Sjov og unik nøglehylde. Er blå. lavet ud af en gammel skruetvinge. Har hylde til mobiler og andet og kroge til nøgler og skruetvinge til briller mm. Behandlet med bronzefarvet voks. Mål: 21 cm høj og 42 cm bred, dybde ved hylden er 13,5 cm.


Sjov lille reol/bord. Med ekstra ølkasser til som kan stå ovenpå eller bruges til andet. Malet i dejlig gule farve og grå farver. Kan være grundlag til at lave en reol med andre kasser. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 85 cm, bredde 47 cm og dybde 34 cm.


Skøn gul gammel ølkasse, der kan bruges ude som inde til al slags opbevaring. Har ben. Mål: Højde 36 cm, bredde 46 cm og dybde 27 cm.


Forskellige kasser til opbevaring. Forskellige størrelser og udseende. Alle behandlet så de kan stå/hænge ude, inde og i vådrum.


Kasse, der har en speciel struktur i træet. Kan bruges til at hænge op eller stå alt efter behov. Mål: Højde 32 cm, bredde 32 og dybde 12 cm.


Sjov lille skuffekasse med låg til opbevaring af små ting eller en flaske vin. Holdt i sit rustikke træ. Mål: 11 cm høj, bredde 11 cm og længde 35 cm.


Frugtkasse som er behandlet med træolie og malet med blå maling, så den får et rustik look. Er med hylde der sidder på pæleklokker. Kan hænge eller stå efter behov og kan være ude som inde. Mål: 53x33x23.