Opbevaring

Gammel metal kasse, som er malet og behandlet med voks. Fremstår i rustik look. Er dekoreret med blomster på låg og forrest. Har to lag til opbevaring som ligeledes er behandlet med voks. Mål: 18 cm høj, 24 cm bred og 20 cm dyb


Boghylde i rustik/slidt hvid. Behandlet så den kan hænge ude som inde og i vådrum. Har en hældning, som gør at bøger og andet ikke falder ned. Mål: Højde 26 cm, bredde 42,5 cm og dybde 21 cm.


To vintage hylder, lavet med genbrugsbrædder. Er malet med kalkmaling og behandlet med voks, så de kan hænge ude som inde og I vådrum. Mål: Den ene måler 71 cm lang og 13 cm dyb. Den anden måler 53 cm i længden og 17 cm dyb.


Stumtjener i metal. Er dekoreret med rustf maling, så den fremstår rustik og kobberfarvet/rust. Alle materialer er miljøvenlige og godkendte. Mål: I højden 171 cm.


Gammel frugtkasse som er omdannet til ophæng. Sart blå farve med blomster på de ydre brædder. Er med hylde som kan tages af. Mål: 53x33x23.


Kasse af træ til opbevaring af div. effekter. Er med låg. Er dekoreret i patchwork lign. decoupage. Mål: Højde 23 cm, 32 cm bred og 27 cm høj.


Sjov lille ølkasse bord. Med ekstra ølkasser til som kan stå ovenpå eller bruges til andet. Decoupage og malet i dejlig grønne og grå farver. De to øverste kasse sidder løse og kan derfor stå ved siden af eller hænges op på væggen eller andet. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 141 cm, bredde 47 cm og dybde 34 cm.


Skøn grøn/gul gammel ølkasse, der kan bruges ude som inde til al slags opbevaring. Har ben. Mål: Højde 36 cm, bredde 46 cm og dybde 27 cm


Gammel vinkasse med låg til opbevaring af div ting.


Sjov lille skuffekasse med låg til opbevaring af små ting eller en flaske vin. Holdt i sit rustikke træ. Mål: 11 cm høj, bredde 11 cm og længde 35 cm.