Opbevaring

Gammel frugtkasse som er omdannet til ophæng. Sart blå farve med blomster på de ydre brædder. Er med hylde som kan tages af. Mål: 53x33x23.


Kasse af træ til opbevaring af div. effekter. Er med låg. Er dekoreret i patchwork lign. decoupage. Mål: Højde 23 cm, 32 cm bred og 27 cm høj.


Gamle bure som heldigvis ikke mere bruges til dyr. Burene er lavet om til muligheder for opbevaring af f.eks. garn, toiletartikler, køkkengrej, strømper mm.. kan vende som man har behov for. Kan hænge eller stå. Decoupage udvendig og andet slags decoupage indvendigt. Mål for hvert bur: 19x23x30.


Sjov og unik nøglehylde. Er bla. lavet ud af en gammel skruetvinge. Har hylde til mobiler og andet og kroge til nøgler og til briller mm. Behandlet med bronzefarvet voks. Mål: 21 cm høj og 42 cm bred, dybde ved hylden er 13,5 cm.


Sjov lille reol/bord. Med ekstra ølkasser til som kan stå ovenpå eller bruges til andet. Decoupage og malet i dejlig grønne og grå farver. De to øverste kasse sidder løse og kan derfor stå ved siden af eller hænges op på væggen eller andet. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 141 cm, bredde 47 cm og dybde 34 cm.


Skøn grøn/gul gammel ølkasse, der kan bruges ude som inde til al slags opbevaring. Har ben. Mål: Højde 36 cm, bredde 46 cm og dybde 27 cm


Gammel vinkasse med låg til opbevaring af div ting.


Sjov lille skuffekasse med låg til opbevaring af små ting eller en flaske vin. Holdt i sit rustikke træ. Mål: 11 cm høj, bredde 11 cm og længde 35 cm.