Ophæng

Gammelt vindue med masser af patina, hvor ruderne er erstattet af spejle. Blonde stof er hængt op som gardiner. Der er to hylder lavet af genbrugsbrædder og tre hegnsklokker til at hænge tøj eller lign. på. Mål: Højde 64 cm og 63 cm bred.


Rustikke skodde ophæng som er forsynet med tre hylder som hænger med reb. Hylderne er lavet af genbrugs træ. De kan flyttes rundt efter behov. Den ene er med kræmmerhus kurve og den anden med murstensforme. Skodderne er i mørkere træ og med smuk patina. Kan hænge ude som inde og i vådrum, da alt er vokset. Mål: 118 cm høj og 30 cm bred.


Rustikke skodde ophæng som er forsynet med tre hylder som hænger med reb. Hylderne er lavet af genbrugs træ. De kan flyttes rundt efter behov. Den ene er desiden med kroge til ophæng og den anden med batteridrevet lamper. Skodderne er i mørkere træ og med smuk patina. Kan hænge ude som inde og i vådrum, da alt er vokset. Mål: 118 cm høj og 30 cm bred.


Gammelt spejl ophæng. Er i rustikt/slidt look. Er forsynet med lille hylde. Farven er sart lys blå. Har foroven små blomster. Har knopper som knager. Mål: 55 cm høj og 32 cm bred.


Gammel metal lampe. Malet overfladisk med kalkmaling og påført sort voks. Har et skønt blødt lys. Måler 40 cm i højden.


Blåfarvet skøn knage med patina. Mål: Højde 20 cm og bredde 59 cm.


Hattehylde/garderobeophæng lavet af genbrugsbrædder, malet med meget varm gul og lakeret. Forsynet med to retro kroge . Dekoreret med stof på nogle brædder. Mål: Højde 56 cm og bredde 74 cm.


Ophæng med spejl og lille knagerække. Lavet af gamle trælister. Mål: Højde 38,5 cm og bredde 37 cm på breddeste sted.


Skøn gammelknagerække med kroge og bøjleophæng. Malet i blå og med blomstret decoupage på to stænger. Mål: 70 cm bred og 16 cm dyb.


Gammel køkkenskuffe lavet om til makeup hylde. Kan bruges feks til entré, badeværelse eller udebrus. Hænger i reb. Er incl. kroge. Decoupage på indersiden. Mål: Højde 53 cm, bredde 45 cm og dybde 11 cm.