Ophæng

Hjerte som er dekoreret med drivtømmer. Kan hænge ude som inde og i vådrum. Mål 30×28 cm.


Gammelt vindue som er påsat blonde gardin bagpå. Foran er påsat drivtømmer. Ophænget kan bruges til forskellige ting, feks. til smykker, krydderier, planter, post, lys, tørklæder og toiletartikler. Det er kun fantasien der sætter grænsen. Det kan hænge ude som inde. Mål: 55 cm høj og 37 cm bred.Gammel rustikt vintage spejl, som er dekoreret med klinker i rammen. Spejlet er malet og der er påsat huse, træer osv af drivtømmer og mos. Der er en hylde til de små ting og planter. Krogene som udgør knagerække nederst, er gamle vindues hængsler. Mål: Højde 49,5 cm og bredde 35,5 cm.


Ophæng, sammensat af gammelt vindue og metal-net opbevaring med tre rum. Der er nederst påsat greb med tåltrådskroge til ophæng af tøj, planter, smykker, håndklæder osv. Kan hænge ude som inde. Mål: Højde 26 cm, bredde 70 cm og dybde 18 cm.


Gammelt vindue til ophæng ude eller inde. I to af rammerne er ser ikke ruder men metalophæng til blomster eller lign. Disse er med i prisen. Ellers er alle ruder intakte. Vinduet er kittet på ruder, malet og vokset. Der kan hænges lyskæder på. Der kan sættes ting/papir op med tegnestifter. Der kan sættes billeder op bag ruderne. Kun fantasien sætter grænsen. Måler: 105 cm I Højde og 59 cm i bredden.


To loftslamper som sælges som par. Er oxideret så der fremkommer mange spændende farver i skærmene. Herefter lakeret. Indvendig i skærmene er de malet med kobbermaling. De har begge stofledning. Mål: Højde 17 cm og 22 cm i diameter.
Specielt rustikt ophæng til ude, inde eller vådrum. Holdt i rust metal og træ. Består af to lysestager, metal ornamenter øverst og nederst og hjerter af metal i midten. Hænges op med gammel vindues udskyder. Lidt decoupage nederst og øverst og på siderne af træstykket. Alt i genbrugs materialer. Mål: 91 cm høj, 14 cm bred og 21 cm dyb ved stagerne.


lofts lampe som er dekoreret med decoupage, så den fremstår i vintage stil. Mål: 17 cm høj og 20 cm i diameter.