Ophæng

Her er nogle ting til at hænge op på væggen:

Rustik ophæng til væg, lavet af brædder. Er dekorativ i sig selv, men kan bruges til at påsætte kroge til feks køkken-ting eller til billede-væg eller til planter, alt efter behov og kreativ tankegang. Kan hænge ude som inde. Mål: 60×60.


Rustik skodde-reol som indeholder en skodde, tre kasser og en murstensform. Det hele i mørk farve og behandlet så den kan hænge inde som ude. Kasserne og murstens-formen kan tages af og flyttes rundt som man har behov for. Mål: 130 cm I højden, 50 cm I bredden og 22 cm I dybden.


Skøn grøn farvet hattehylde med originale Ib Laursen kroge. Fremstår i slidt look. Mål: Højde 39 cm, bredde 50 cm og dybde 13 ved hylden.


Blåfarvet skøn knage med patina. Mål: Højde 20 cm og bredde 59 cm.


Ophæng som kan give lidt hygge og lys til de mørke vinteraftener. Rustik med lanterner. Kan hænge inde som ude. Mål: 75 cm høj og 26 cm bred.


Hattehylde/garderobeophæng lavet af genbrugsbrædder, malet med meget varm gul og lakeret. Forsynet med to retro kroge . Dekoreret med stof på nogle brædder. Mål: Højde 56 cm og bredde 74 cm.


Gammelt vintage spejl med mange udskæringer. Decoupage over det hele og malet med guldmaling udenpå. Mål : Højde 81 cm og bredde 53 cm.


Hattehylde/garderobeophæng som er malet på rustikke gamle genbrugs brædder. Smedejerns kroge er påsat. Stof på udvalgte brædder. Praktisk til hvad man lige har brug for at hænge op. Mål: Højde 56 cm, bredde 74 cm.


Ophæng med spejl og lille knagerække. Lavet af gamle trælister. Mål: Højde 38,5 cm og bredde 37 cm på breddeste sted.


Skøn gammelknagerække med kroge og bøjleophæng. Malet i hvid og med blomstret decoupage på to stænger. Mål: 70 cm bred og 16 cm dyb.


Hylder som er i massiv træ og behandlet med træolie. Ophæng med reb. Kan hænge ude som inde. Mål på den længste: 58 cm lang, højde 6 cm og dybde 12,5 cm. Den korteste er 46 cm og dybde og højde som den længste.


Sjovt skab til at hænge på væggen. Fremstår rustik. Gul farve. Passer til opbevaring af flasker eller andet. Mål: Højde 33 cm, bredde 55 cm og dybde 11 cm.


Hylde i rå rustik træ til ophæng på væggen. Kan hænge ude som inde. Behandlet med olie så den er robust i brug. Med tryk på overpladen. Mål: Højde 31 cm, bredde 35 cm og dybde 30 cm.


Limtræshylder af genbrugstræ. Er i forskellige størrelser og farver. Hver har tre forskellige farver i samme hylde. Med hyldeknægte af finér.

Limtræshylde. Tre farver blå, natur og hvid. Mål: 28 cm bred og 4 cm høj


Massiv limtræshylde til at hænge op. Måler: 28 cm dyb og 4 cm høj.


Gammel køkkenskuffe lavet om til makeup hylde. Kan bruges feks til entré, badeværelse eller udebrus. Hænger i reb. Er incl. kroge. Decoupage på indersiden. Mål: Højde 53 cm, bredde 45 cm og dybde 11 cm.


Køkkenskuffe lavet om til hylde, der kan hænge med lædersnor. Blomstret decoupage på indersiden. Mål: Højde 58 cm, bredde 45 cm og dybde 12 cm. 200 kr.