Ophæng

Skodde som er malet med miljøvenlig maling og med patina i rustikt look. Påført tre murstensforme i samme grundfarve. Murstensformene er med decoupage på alle sider, som også fremstår rustikt. Kan hænge ude som inde og i vådrum(på billederne er der eksempler på ude). Kan vendes både på tværs og langs. Der kan hænges flere ting på efter behov. Måler 100 cm x40 cm.
Blåfarvet skøn knage med patina. Mål: Højde 20 cm og bredde 59 cm.


Hattehylde/garderobeophæng lavet af genbrugsbrædder, malet med meget varm gul og lakeret. Forsynet med to retro kroge . Dekoreret med stof på nogle brædder. Mål: Højde 56 cm og bredde 74 cm.


Ophæng med spejl og lille knagerække. Lavet af gamle trælister. Mål: Højde 38,5 cm og bredde 37 cm på breddeste sted.


Skøn gammelknagerække med kroge og bøjleophæng. Malet i blå og med blomstret decoupage på to stænger. Mål: 70 cm bred og 16 cm dyb.


Limtræshylder af genbrugstræ. Er i forskellige størrelser og farver. Hver har tre forskellige farver i samme hylde. Med hyldeknægte af finér.

Limtræshylde. Tre farver blå, natur og hvid. Mål: 28 cm bred og 4 cm høj


Massiv limtræshylde til at hænge op. Måler: 28 cm dyb og 4 cm høj.


Gammel køkkenskuffe lavet om til makeup hylde. Kan bruges feks til entré, badeværelse eller udebrus. Hænger i reb. Er incl. kroge. Decoupage på indersiden. Mål: Højde 53 cm, bredde 45 cm og dybde 11 cm.