Ophæng

Skodde som er malet med miljøvenlig maling, påført tre murstensforme i samme grundfarve. Murstensformene er med decoupage på alle sider. Kan hænge ude som inde og i vådrum. Kan vendes både på tværs og langs. Måler 100 cm x40 cm.


Et gammel vindue som er lavet om til lidt sjov billede væg. Masser af patina. Et vindue mangler hvor der så kan stilles ting. Revne i et vindue, som bare giver den det slidte rustikke udtryk. Har kroge og hasper.
Kan købes med eller uden billederne. Måler 64×56.
Skøn grøn farvet hattehylde med originale Ib Laursen kroge. Fremstår i slidt look. Mål: Højde 39 cm, bredde 50 cm og dybde 13 ved hylden.


Blåfarvet skøn knage med patina. Mål: Højde 20 cm og bredde 59 cm.


Ophæng som kan give lidt hygge og lys til de mørke vinteraftener. Rustik med lanterner. Kan hænge inde som ude. Mål: 75 cm høj og 26 cm bred.


Hattehylde/garderobeophæng lavet af genbrugsbrædder, malet med meget varm gul og lakeret. Forsynet med to retro kroge . Dekoreret med stof på nogle brædder. Mål: Højde 56 cm og bredde 74 cm.
Ophæng med spejl og lille knagerække. Lavet af gamle trælister. Mål: Højde 38,5 cm og bredde 37 cm på breddeste sted.


Skøn gammelknagerække med kroge og bøjleophæng. Malet i blå og med blomstret decoupage på to stænger. Mål: 70 cm bred og 16 cm dyb.


Hylder som er i massiv træ og behandlet med træolie. Ophæng med reb. Kan hænge ude som inde. Mål på den længste: 58 cm lang, højde 6 cm og dybde 12,5 cm. Den korteste er 46 cm og dybde og højde som den længste.
Limtræshylder af genbrugstræ. Er i forskellige størrelser og farver. Hver har tre forskellige farver i samme hylde. Med hyldeknægte af finér.

Limtræshylde. Tre farver blå, natur og hvid. Mål: 28 cm bred og 4 cm høj


Massiv limtræshylde til at hænge op. Måler: 28 cm dyb og 4 cm høj.


Gammel køkkenskuffe lavet om til makeup hylde. Kan bruges feks til entré, badeværelse eller udebrus. Hænger i reb. Er incl. kroge. Decoupage på indersiden. Mål: Højde 53 cm, bredde 45 cm og dybde 11 cm.