Ophæng

Smuk rustik skodde, som er malet og behandlet så den fremstår flerfarvet. Der er påsat ornamenter som er i træ. Hylder er lavet af genbrugs træ. Hyldebærer er vindues oplukker fra gamle vinduer. Nederste hylde er med kroge til div ophæng. Alt er behandlet med voks, således at skodden fremstår som med patina. Højde 123 cm, bredde 30 cm.


Rustikt gammelt vindue hvor alle ruder er intakt. Vinduet er renset, slebet ned, malet og vokset. Det er forsynet med to hylder, små skuffer og to porcelæns greb til knage. Tre af vinduerne er der blonde gardiner. Hylder er med vintage hyldebærer. Mål: Højde 115 cm, bredde 33 cm og dybde 13 cm ved hylder.


Smukt vintage spejl med tilhørende hylde. Spejlet er malet i guld/bronze. Hylde i træ og med gyldne hyldebærer. Mål: Spejl er 25 cm i diameter. Hylde er 46 cm i højden, 40 cm i bredden og 15,5 cm i bredden ved nederste hylde.


Gammelt vindue som er lavet til hyldeophæng. Er i vintagestil med patina. Den øverste del af vinduet er med små blonde gardiner. På hyldebærer er der mulighed for at hænge håndklæder, smykker eller andet. Kan også hænge ude og i vådrum. Hjerterne er lavet af #vinkelhaeng. Mål på vinduet Højde 50cm, bredde er 43 cm og dybde på 19 cm ved hylden.


Specielt ophæng lavet af stykker fra paller og andre træ ting. Delene er skruet sammen, så der fremkommer et rustikt opbevarings møbel. Der er hylder, skuffer og små rum til ting. Der er lysestager som kan tages af. Ophænget kan bruges på badeværelse til de mindre toiletting, i køkken til krydderier eller som på billederne til makeup og cremer. Ophænget kan også stå. Mål: Højde 46 cm, bredde 60 cm og dybde 28 cm.


Lille særlig skuffe ophæng. Er malet så det får et rustikt slidt look. Mål: Højde 38 cm, bredde 28 og dybde 12 cm.


Trådeophæng som kan hænge ude som inde og i vådrum. Er malet og behandlet så det fremstår med rust. Kan hænge på hvilken led man har behov for. Mål: 22 cm høj, 60 cm bred og 25 cm dyb.


Gammel metal lampe. Malet med kalkmaling og påført iret kobber pulver, så den får flere nuancer. Har et skønt blødt lys. Måler 40 cm i højden.Blåfarvet skøn knage med patina. Mål: Højde 20 cm og bredde 59 cm.


Hattehylde/garderobeophæng lavet af genbrugsbrædder, malet med meget varm gul og lakeret. Forsynet med to retro kroge . Dekoreret med stof på nogle brædder. Mål: Højde 56 cm og bredde 74 cm.


Ophæng med spejl og lille knagerække. Lavet af gamle trælister. Mål: Højde 38,5 cm og bredde 37 cm på breddeste sted.


Skøn gammelknagerække med kroge og bøjleophæng. Malet i blå og med blomstret decoupage på to stænger. Mål: 70 cm bred og 16 cm dyb.