Ophæng

Specielt rustikt ophæng til ude, inde eller vådrum. Holdt i rust metal og træ. Består af to lysestager, metal ornamenter øverst og nederst og hjerter af metal i midten. Hænges op med gammel vindues udskyder. Lidt decoupage nederst og øverst og på siderne af træstykket. Alt i genbrugs materialer. Mål: 91 cm høj, 14 cm bred og 21 cm dyb ved stagerne.


En rigtig spændende retro loftlampe som er dekoreret med decoupage og derefter påført dekorations farve pulver. Indeni skærmen er den orginal hvid. Den har stofledning. Mål: 27 cm i diameter på bredeste sted. Højde 21 cm


lofts lampe som er dekoreret med decoupage, så den fremstår i vintage stil. Mål: 17 cm høj og 20 cm i diameter.


Gammelt spejl med patina som er opgraderet med decoupage på rammen. Motivet på decoupagen er med blomster. Farverne er blå/grønne. Mål: Højde 45 cm og bredde 35,5 cm.

Stor loftslamp. Er behandlet med kobber og saltvand så den fremstår i irrede og rustne farver. Farverne er blå/grøn/grå og opgraderet med kalkmaling.
Indeni skærmen er den malet med kobberfarve med penselstrøg struktur. Mål: Højde 30 cm og 38 cm i diameter.


En rigtig retro lofts lampe som giver et klart lys. Står i den oprindelige farve udvendig. Inde i lampen er den påført decoupage i matchende farver som lampens øverste del. Mål: Højde 15 cm og diameter 30 cm


Netophæng, som er sammensat af materialer fra gamle bure. Består af bagside og to hylder. Nederst er kroge til at kunne hænge noget på. Påført porcelæns blomster som kan tages af. Hænger i reb. Kan hænge ude som inde og i vådrum Mål: Højde 63,5 cm og 23 cm bred.


Gammelt vindue hvor alle ruder i vinduet er intakt. Vinduet er slebet ned, kittet og vokset så det fremstår i slidt vintage stil. Der er påsat to skodder som lukkes med læder strop. Øverst ved ruderne er små kroge til ophæng af ting der kan skjules af skodderne. Der er påsat greb af metal. Nederst porcelæns greb som knager. Mål: 71 cm højt og 44 cm bredt.


Gammel skodde med patina. Er slebet ned så den gamle maling kommer frem. Er opgraderet med kalkmaling og lakeret. Der er påsat ornamenter øverst og nederst. På skodden er reb til ophæng af tøj, smykker, blomster eller andet. Skodden er holdt i grønlige nuancer. Kan hænge ude som inde. Mål: Højde 103 cm og bredde 43,5 cm.


Gammel skodde med patina. Er slebet ned så den gamle maling kommer frem. Er opgraderet med kalkmaling og lakeret. Der er påsat ornamenter øverst og nederst. På skodden er reb til ophæng af tøj, smykker, blomster eller andet. Skodden er holdt i grønlige/blålige nuancer. Lan hænge ude som inde. Mål: Højde 103 cm og bredde 43,5 cm.


To rustikke klassike loftslamper som er behandlet så de fremstår I rust, kobber, blå og guld farver. Farverne changerer, så de får et specielt skær. Indersiden på skærmene er malet med kobber maling, ligesom øverste del og skærm kanterne. Mål: Højde 27 cm og 24 cm i diameter


Gammelt vindue som kan hænge eller stå. Det er kittet ved ruderne. Malet så det fremstår flerfarvet og med patina. Vinduet er dekoreret med ord øverst og nederst. Alle ruder er intakte og vinduet kan stå ude som inde. Mål: Højde 94 cm og bredde 57,5 cm.


Gammelt spejl med patina. Fremstår i slidt look efter at være malet og vokset. Knager er påsat som er gamle vindues hasp. Mål: 50 cm høj og 35 cm bred.


En uro med prinsesser og prinser. Uroen er håndlavet med ståltråd, stof, garn, perler mm. Alt i genbrug af materialer. Figuerne er 28 cm høje.


Ophæng lavet af genbrugsbrædder, malet med hvid og vokset med bronze voks. Har mange sjove detaljer feks. små skuffer, hylder, metal greb og stof på udvalgte brædder. Forsynet med to retro kroge . Mål: Højde 56 cm og bredde 74 cm.


To gamle buede kasserede et glas vinduer med hylder. Sælges som par. Hylderne er af massiv genbrudstræ. Vinduerne er renset, kittet og vokset. De har fortsat deres vindueshasp. Da det er gamle vinduer kan der forekomme ridser, men de har ingen betydning. Vinduerne kan hænge ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 50 cm, bredde 43 cm og dybde 16 cm.


Gammel metal lampe. Malet med kalkmaling og påført iret kobber pulver, så den får flere nuancer. Har et skønt blødt lys. Måler 40 cm i højden.


Blåfarvet skøn knage med patina. Mål: Højde 20 cm og bredde 59 cm.