Ophæng

Her er nogle ting til at hænge op på væggen:

Blåfarvet skøn knage med patina. Mål: Højde 20 cm og bredde 59 cm.


Ophæng som kan give lidt hygge og lys til de mørke vinteraftener. Rustik med lanterner. Kan hænge inde som ude. Mål: 75 cm høj og 26 cm bred.


Drivtømmer som er lavet til garderobe ophæng. Rustik. Tre smedejerns kroge og to ophæng. Der medfølger skruer til at hænge den op på væggen. Mål 135 cm lang.


Hattehylde/garderobeophæng lavet af genbrugsbrædder, malet med blå kalkmaling og behandlet med bronzefarvet voks. Forsynet med retro kroge og to gamle retro kontakter, på hvilke der kan hænge ting. Decoupage på øverste bræt med blade. Mål: Højde 56 cm og bredde 74 cm.


Gammelt spejl med mange udskæringer. Malet med kalkmaling hvor det rustikke look bevares. Farver bronze, sort og sølv. Mål : Højde 81 cm og bredde 53 cm.


Hattehylde/garderobeophæng som er malet på rustikke gamle genbrugs brædder. Messing smedejerns kroge er påsat. Gamle lampe fatninger påsat som kan bruges til stearinlys. Praktisk til hvad man lige har brug for at hænge op. Mål: Højde 56 cm, bredde 74 cm.


Ophæng med spejl og lille knagerække. Lavet af gamle trælister. Mål: Højde 38,5 cm og bredde 37 cm på breddeste sted.


Skøn gammelknagerække med kroge og bøjleophæng. Malet i hvid og med blomstret decoupage på to stænger. Mål: 70 cm bred og 16 cm dyb.


Hylder som er i massiv træ og behandlet med træolie. Ophæng med reb. Kan hænge ude som inde. Mål på den længste: 58 cm lang, højde 6 cm og dybde 12,5 cm. Den korteste er 46 cm og dybde og højde som den længste.


Sjovt skab til at hænge på væggen. Fremstår rustik. Gul farve. Passer til opbevaring af flasker eller andet. Mål: Højde 33 cm, bredde 55 cm og dybde 11 cm.


Hylde i rå rustik træ til ophæng på væggen. Kan hænge ude som inde. Behandlet med olie så den er robust i brug. Med tryk på overpladen. Mål: Højde 31 cm, bredde 35 cm og dybde 30 cm.


Limtræshylder af genbrugstræ. Er i forskellige størrelser og farver. Hver har tre forskellige farver i samme hylde. Med hyldeknægte af finér.

Limtræshylde. Tre farver blå, natur og hvid. Mål: 28 cm bred og 4 cm høj


Massiv limtræshylde til at hænge op. Måler: 28 cm dyb og 4 cm høj.


Gammel køkkenskuffe lavet om til makeup hylde. Kan bruges feks til entré, badeværelse eller udebrus. Hænger i reb. Er incl. kroge. Decoupage på indersiden. Mål: Højde 53 cm, bredde 45 cm og dybde 11 cm.


Køkkenskuffe lavet om til hylde, der kan hænge med lædersnor. Blomstret decoupage på indersiden. Mål: Højde 58 cm, bredde 45 cm og dybde 12 cm. 200 kr.