Rustikke møbler.

Rustikt palleophæng i flere farver. Har tre hylder. Er malet og behandlet, så den kan tåle at hænge ude som inde og i vådrum Mål: 93 cm i højden, 66 cm i bredden og 9 cm i dybden.


Rustik palleophæng med to hylder, to kroge og to porcelæns greb. Er behandlet med olie, så den både kan hænge ude som inde og i vådrum. Genbrug af palle. Mål: 80 cm høj og 60 cm bred.


Rustik palleophæng med tre hylder og to hegnsklokker som knager. Er i flere farver. Er behandlet med olie, så den både kan hænge ude som inde og i vådrum. Genbrug af palle. Mål: 90 cm høj og 65 cm bred.


spejl ophæng lavet af drivtømmer mosaik. Drivtømmer savet ud og lavet til mosaik på træplade. Kan vende som man gerne vil have. Mål: 87×60.


Rustikke drivtømmer ophæng. Kan fået i forskellige størrelser og tykkelser. Kan hænge ude som inde. 250 kr med tre kroge og 200 kr med to kroge (prisen inkluderer tømmer, reb og kroge).


Rustik ophæng som kan hænge ude som inde. Skuffer udgør hylder og palle med mellemrum mellem brædderne er imellem skufferne. Kan bruges til tøj ophæng, toiletting, blomster mm. Mål: 128 cm i højden, 60 cm i bredden og 16 cm I dybden.