Rustikke møbler.

Rustik palleophæng. Er malet og behandlet så den fremstår flerfarvet i blålige og grønlige nuancer. Kan tåle at hænge ude som inde og i vådrum. Er med tre hylder. Der er påført net mellem hylderne. Mål: Højde 80 cm, bredde 60 cm og 15 cm dyb ved hylder.


Skoddeophæng med stor skodde. Skodden er forsynet med to hylder som er skruet fast. Hylderne kan flyttes efter behov. Desuden kan den påføres skruer til ophæng af forskelligt. Skodden er behandlet og kan hænge ude, inde og i vådrum. Den er i forskelligeblålige/grønlige farver. Mål: Højde 118 cm, bredde 58 cm og dybde ved hylder 23 cm.


Rustik palleophæng. Er malet og behandlet så den kan tåle at hænge ude som inde og i vådrum. Den er i brunlige og grønlige nuancer. Er med to hylder. Der er hegnsklokker på som kan bruges til knage. Mål: Højde 80 cm, bredde 60 cm og 15 cm dyb ved hylder.


Rustik palleophæng med to hylder, to kroge og to porcelæns greb. Er behandlet med olie, så den både kan hænge ude som inde og i vådrum. Er I en skøn lys violet farve og med lys rosa blomster tryk. Genbrug af palle. Mål: 80 cm høj og 60 cm bred.


Rustikke drivtømmer ophæng. Kan fået i forskellige størrelser og tykkelser. Kan hænge ude som inde. 250 kr med tre kroge og 200 kr med to kroge (prisen inkluderer tømmer, reb og kroge).