Rustikke møbler.

Rustik palleopgæng med hylder og hegnsklokker som knager. Kan hænge ude som inde og i vådrum. Behandlet med miljøvenlige olieprodukter. Mål: 80 cm i højden og 60 cm i bredden.


Rustik ophæng som kan hænge ude som inde. Skuffer udgør hylder og palle med mellemrum mellem brædderne er imellem skufferne. Kan bruges til tøj ophæng, toiletting, blomster mm. Mål: 128 cm i højden, 60 cm i bredden og 16 cm I dybden.


Rustik palleophæng som er lavet af en palle og behandlet med miljøvenlig olie og maling. Har to hylder og to murstensforme der giver små opbevarings rum. Kan hænge ude som inde. Kan tåle at hænge i vådrum. Mål: Højde 71 cm og bredden 64 cm.


Rustik træ-ophæng som ethvert hjem mangler til et eller andet. Ophænget er behandlet med olie og vokset. Den kan hænge ude som inde. Kan bruges til blomster, tøj eller sko eller andet. Mål: 100 cm bred, 23 cm dyb og og 28 cm høj.


Unik kasseophæng eller plantekasse af drivtømmer mosaik. Masser af stykker drivtømmer, savet og limet sammen til mosaik. Der er huller til skruer, så den kan hænges på væggen. På billederne står den på træ med hjul. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 21 cm, 50 cm i længden og 35 cm bred.

Sjov rustik ophæng til krus og andre ting. Med hylder. Decoupage på brædder med kroge. Mål: Højde 45 cm, bredde 42 cm og dybde 8 cm.


Sjov ophæng til for eksempel køkken. Gammel kasse med messing kroge. Behandlet så den både kan hænge ude og inde. Mål: Højde 33 cm, bredde 44 cm og dybde 10 cm. 80 kr


Skønne gamle behandlede frugtkasser som er dekorative inde som ude. Kan stå eller hænge alt efter hvad man vil bruge dem til. Praktisk til entré feks.

Den ene måler vandret: 37 cm i højden, bredden 56 cm og dybde 30 cm.

Den anden måler vandret: 36 cm høj, 59 bred og 25 cm dyb