Rustikke møbler.

spejl ophæng lavet af drivtømmer mosaik. Drivtømmer savet ud og lavet til mosaik på træplade. Kan vende som man gerne vil have. Mål: 87×60.


Drivtømmer ophæng med tre dobbelt kroge. De kan købes med tre dobbelt kroge og to kroge. Mål: 133 cm lang.


Rustik ophæng som kan hænge ude som inde. Skuffer udgør hylder og palle med mellemrum mellem brædderne er imellem skufferne. Kan bruges til tøj ophæng, toiletting, blomster mm. Mål: 128 cm i højden, 60 cm i bredden og 16 cm I dybden.


Rustik træ-ophæng som ethvert hjem mangler til et eller andet. Ophænget er behandlet med olie og vokset. Den kan hænge ude som inde. Kan bruges til blomster, tøj eller sko eller andet. Mål: 100 cm bred, 23 cm dyb og og 28 cm høj.Unik kasseophæng eller plantekasse af drivtømmer mosaik. Masser af stykker drivtømmer, savet og limet sammen til mosaik. Der er huller til skruer, så den kan hænges på væggen. På billederne står den på træ med hjul. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 21 cm, 50 cm i længden og 35 cm bred.

Sjov rustik ophæng til krus og andre ting. Med hylder. Decoupage på brædder med kroge. Mål: Højde 45 cm, bredde 42 cm og dybde 8 cm.