Rustikke møbler.

Denne bjælke som er fundet i naturen, kunne jeg bare ikke stå for, selvom drivtømmer er det som jeg gør mest i. Den er dekoreret af naturen selv. Den er dekoreret med små mønstrede stier, som små dyr har lavet 😁. Jeg har omdannet dette pragteksemplar til en stumtjener som går fra loft til gulv og som kan justeres efter lofthøjden. Der er monteret syv håndlavet smedejerns kroge til div ophæng.


Unik kasseophæng eller plantekasse af drivtømmer mosaik. Masser af stykker drivtømmer, savet og limet sammen til mosaik. Der er huller til skruer, så den kan hænges på væggen. På billederne står den på træ med hjul. Kan stå ude som inde. Mål: Højde 21 cm, 50 cm i længden og 35 cm bred.


Unik kasse hylde af drivtømmer mosaik. Drivtømmer er savet i mindre stykker og limet på trækasse, så der kommer en særlig egenartet fremtoning. Kan være ude som inde. Mål: 30 cm høj, 37 cm bred og 18 cm dyb.


Rustik palleophæng som kan bruges i alle rum også vådrum. Kan hænge ude som inde. Er behandlet og påført stor-masket stof på udvalgte brædder. Tre kroge på nederste bræt. Dekorativ til ophæng og opbevaring af mindre ting, som skal være lettilgængelige. Mål: 73 cm I højden, 53 cm I bredden og 18 cm I dybden ved længste hylde.


Opsats lavet af drivtømmer som kan stå ude som inde. Dekorativ til at hænge ting på, feks lanterner eller blomster eller en elpære, så den forvandles til en standerlampe. Dog ikke tunge ting. Mål: 158 cm I højden.


Skøn rustik pallereol til flere muligheder inde som ude. Er på nogle brædder beklædt med deko-stof. Små kroge til ophæng af div. Kan være til ting i køkken, badeværelse, værelse eller hvor man har brug for den. Er behandlet så den kan modstå vind og vejr. Mål: Højde 80 cm, bredde 61 cm og dybde ved hylder 10,5 cm.


Sjov rustik ophæng til krus og andre ting. Med hylder. Decoupage på brædder med kroge. Mål: Højde 45 cm, bredde 42 cm og dybde 8 cm.


Sjov ophæng til for eksempel køkken. Gammel kasse med messing kroge. Behandlet så den både kan hænge ude og inde. Mål: Højde 33 cm, bredde 44 cm og dybde 10 cm. 80 kr


Skønne gamle behandlede frugtkasser som er dekorative inde som ude. Kan stå eller hænge alt efter hvad man vil bruge dem til. Praktisk til entré feks.

Den ene måler vandret: 37 cm i højden, bredden 56 cm og dybde 30 cm.

Den anden måler vandret: 36 cm høj, 59 bred og 25 cm dyb


Æblekasse-reol. Kan stå ude som inde. De nederste kasser er skruet sammen. Er med ben. Kasserne er malede og behandlede så deres rustikke udtryk er bevaret og så de er robuste og kan holde i mange år. Det sidste billede viser hvilke dele, som er med i prisen til reolen. Skuffen kan tages af. Bredde på reolen: 81 cm, højde 122 cm, dybde 31 cm.