Rustikke møbler.

Opsats lavet af drivtømmer som kan stå ude som inde. Dekorativ til at hænge ting på, feks lanterner. Mål: 158 cm I højden.

Palleophæng som kan bruges til mange ting. Med mulighed for at hænge tøj og lign. på hegnsklokker nederst. Mål: 80 cm i højden, 60 cm i bredden og 13 cm i dybden.


Skøn rustik pallereol til flere muligheder inde som ude. Er på nogle brædder beklædt med deko-stof. Små kroge til ophæng af div. Kan være til ting i køkken, badeværelse, værelse eller hvor man har brug for den. Er behandlet så den kan modstå vind og vejr. Mål: Højde 80 cm, bredde 61 cm og dybde ved hylder 10,5 cm.


Sjov rustik ophæng til krus og andre ting. Med hylder. Decoupage på brædder med kroge. Mål: Højde 45 cm, bredde 42 cm og dybde 8 cm.


Rustik tallerkenrække som er lavet af By Altarp. Lavet i genbrugstræ. Kan bruges til billeder, tallerkener, sko eller andet. Er med lædersnor. Mål: 85 cm bred og 35 cm høj.


Sjov ophæng til for eksempel køkken. Gammel kasse med messing kroge. Behandlet så den både kan hænge ude og inde. Mål: Højde 33 cm, bredde 44 cm og dybde 10 cm. 80 kr


Skønne gamle behandlede frugtkasser som er dekorative inde som ude. Kan stå eller hænge alt efter hvad man vil bruge dem til. Praktisk til entré feks.

Den ene måler vandret: 37 cm i højden, bredden 56 cm og dybde 30 cm.

Den anden måler vandret: 36 cm høj, 59 bred og 25 cm dyb


Æblekasse-reol. Kan stå ude som inde. De nederste kasser er skruet sammen. Er med ben. Kasserne er malede og behandlede så deres rustikke udtryk er bevaret og så de er robuste og kan holde i mange år. Det sidste billede viser hvilke dele, som er med i prisen til reolen. Skuffen kan tages af. Bredde på reolen: 81 cm, højde 122 cm, dybde 31 cm.