Borde og stole mv.

Gammel dør af træ, som er malet og vokset. Den skønne patina er bevaret. Tilhørende genbrugs bukke som er behandlet med træ olie. Under bordet er hylde som kan tages af og som er dekoreret med decoupage af blomster og blade. Bordet kan stå ude som inde. Mål: længde 168,5 cm, bredde 62,5 cm og højde 73 cm


Lille vintage bord af metal, som er malet i mørk gul farve. Overpladen er af nobret glas. Bordet fremstår med patina. Bordet er vokset, så det kan stå ude som inde og i vådrum. Mål 48 cm høj, 48 cm bred og 21,5 cm dyb.


Lille vintagebord med klinker på overpladen. Bordet fremstår i old vintage look. Grundfarve er lys gul. Mål: Højde 62 cm, bredde 56 og dybde 43 cm.


Blomsterbord eller hvad man vil bruge det til. Er sammensat af træplade fra hylde og ben fra et andet møbel. Benene er særlige, da de har en skæv facon, men dette er udbedret under pladen, så det står stabilt. Bordet er dekoreret med metal ornamenter hvor hyldeknægte har siddet. Bordet har fået træbeskyttelse og voks. Mål: Højde 46 cm, bredde 100 cm og dybde 30 cm.


Bænk til inde eller ude, sammensat af to gamle stole og genbrugs træ. Bænken er malet med kalkmaling og vokset, så den kan stå ude som inde og i vådrum. Kan bruges til at sidde på, plantebord eller til pynt. Måler 105 cm i længden og 37 cm i dybden.


Smukt gammelt bord med de gamle ormehuller bevaret. Er slebet ned så træet kommer til sin ret. Vokset så der opstår et farvespil i træet og så det fremstår med patina. Er dekoreret med decoupage med blomster og blade på siderne. Nyt greb. Mål: Højde 77 cm, bredde 53 cm og dybde 42 cm.


Lille klap bord i slidt look. Er i mørkegrøn grundfarve og vokset med sort voks. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: 50×50×50 cm.