Opbevaring

Øverste del af en kasseret skrivepult er omdannet til et plante/sko/lampe/afsætter bord. Møblet har fået store hjul på, er malet i shabby chic stil og vokset. Det kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 42 cm, bredde 62 cm og dybde 50 cm.


Gammel ølkasse af træ som er malet og dekoreret med decoupage på udvalgte steder. Der er påsat gamle møbelben fra andet møbel. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Højde 43 cm, bredde 40 cm og dybde 27 cm. 150 kr


To massive vintage hylder lavet af genbrugs træ. Hylderne er i to størrelser og forsynet med hvide vintage hyldebærer. Hylderne er dekoreret med blade og blomster decoupage som er lakeret. Mål: Den store: Bredde 91,5 cm, dybde 26,5 cm og højde med hyldebærer 26 cm. Den mindste: Bredde 84 cm, dybde 26,5 cm og højde 26 cm


Gamle billedrammer og lille skuffeophæng til de små ting i hjemmet. Billederammerne er påført hønsetråd, så der kan hænges ting på. Alle tingene er malet med kalkmaling og vokset. Der er metal blomster af perler på hønsetråden. Skuffeophæng måler i højden 17 cm, bredden 33,5 og dybden 10,5 cm.


Gammel kasse med messing beslag. Kassen er malet med kalkmaling og vokset. På låget er sætninger med sorte bogstaver. Mål: Højde 23,5 cm, bredde 30 cm og dybde 30 cm.