Diverse

Bordlampe i klassisk design. Slebet ned, malet flere gange, dekoreret med pulver farve og lakeret. Fremstår rustik med farverne grøn, brun og gul som spiller sammen på lampen. Hyggeligt lysskær. Mål: 51 cm høj.


Gammelt sæt af kobber som er oxideret, så sættet er i flere nuancer. Farverne spiller mellem hinanden og skifter farve afhængig af lyset. Alle dele er lakeret. Der er kande, vase og potte. Kan stå inde som ude og i vådrum.


Vintage ophæng i skøn kobber farve. Kan hænge ude som inde og i vådrum, da tingene er malet og vokset. Mål: 36 cm og 29 cm høje.


Gammel klassisk loftslampe som er malet i varme gule nuancer. Ledningen er ligeledes malet. Hele lampen er ligeledes lakeret På overfladen på øverste del af skærmen er den dekoreret med stort struktur. Indvendig på skærmene er farven også med struktur. Mål: 38,5 cm i diameter og 22 cm høj.


Flot keramik krukke som er oxideret, så der opstår et miks af farver. Krukken er lakeret så den fremstår blank og modstandsdygtig overfor smuds og støv. Mål: 24 cm i højden.


Skøn femarmet gammel lysestage i vintage stil. Er i irrede og rustfarver, rigtige efterårsfarver. Kan stå ude som inde. Er oval og måler 27 cm x 24 cm.


Vintage krukke som er recyclet med serviet-decoupage. Mål: 31 cm høj.To kolbevaser som er dekoreret med serviet-decoupage. Har et nubret udseende, da der er lagt en rustik maling under. Måler 23 cm I højden.


Drivtømmer til ophæng ude som inde. Er med tre Ib Laursen dobbelt kroge i sort og reb til ophæng. Kan bruges til ophæng af tøj, smykker eller andet. Rebslængde kan fås efter behov.