Have og terrasse

kønne lanterner til ude eller inde i varm gul og brun farve. Glas til lys eller lyskæde er af syltetøjs glas og er dekoreret med decoupage. Mål: Højde 50 cm.


Spændende og anderledes ophæng til ude eller inde. Er sammensat af ben fra gammel skrivepult, brædder fra gamle havestole, gammel bordplade, gamle lanterner, gammel vinkasse og gardinophæng. Er dekoreret med decoupage på brædder. Træet er slebet, malet og vokset. Kan tåle at hænge ude som inde og i vådrum. Mål: 80 cm høj og 60 cm bred. 385 kr.


skøn gammel lanterne i industriel look. Er slebet ned, malet og lakeret. Mål: 52×21×13 cm.Sæt af lanterner som er med lyskæde på batterier. Lanternerne fremstår med patina efter behandling med rustfarve og voks. Decoupage blomster skimtes igennem farven. Kan stå ude som inde og i vådrum. Mål: Henholdsvis 43 cm, 33 cm og 24 cm i højden.


Høj lanterne i træ og med skøn patina. Lanternen har fået træbeskyttelse og voks, så den kan stå ude som inde og i vådrum. Er dekoreret med decoupage på udvalgte steder. Mål: 60 cm høj.


Sjov drivtømmer ophæng til ude eller inde med kroge. På krogene kan hænge blomster, smykker, toiletartikler eller andet. Drivtømmeret er fundet på æbleø. Mål: 120×97 cm.


Særlige og anderledes lanterner, som er lavet så de nærmest fremstår som fuld af mos. De er dog lavet med murcement og malet. Mål: Henholdsvis 30 cm og 21 cm i højden.


Lille bakkebord til ude eller inde. Bakken er af zink og er malet og påført motiv af blomster. Det er vokset, så det kan stå ude som inde. Det er lavet et lille hul i midten så regnvand kan rende af. Benene er af træ som ligeledes er malet og vokset. Mål: Højde 36 cm og diameter på bakken er 46,5 cm.


Plantebord af træ. Malet, olieret og vokset, så det kan tåle at stå ude i al slags vejr. To stoleben og et stykke naturtræ udgør overdelen. Nederst er massiv træ hylde som kan tages af. Desuden er der stor bakke af metal som følger med og som står løs, så den ligeledes kan tages af. Der er lavet små skuffer til at stå under overpladen. Mål: Højde er 120 cm, bredde 77,5 cm og dybde 37 cm.


Gammel messing kaffekande som er tryllet om til blomster potte til terassen, haven eller altanen. Er oxideret og lakeret. Mål: 21 cm I højden.

Andre lign. pynteting til haven:


Oxideret kobber krukke som er lakeret. Kan stå ude som inde og i vådrum. 15,5 cm høj.


Ophæng som kan hænge ude som inde eller i vådrum. Er i rust vintage stil. Kan bruges til lys, planter og andet