Ophæng

Ophæng af træ. Bagpladen på møblet er dekoreret med træ udskæringer. Øverst er der påsat et lille skab til de mindre ting, feks. krydderier eller toiletartikler. Lågen er fra et gammelt bornholmerur. Nederst er ophænget forsynet med to murstensforme. Alle delene hænger sammen. Kan hænge ude som inde og i vådrum Mål: Højde 100 cm, bredde 34 cm og dybde 13 cm, hvor det er dybest.


Gammel rustikt vintage spejl, som er dekoreret med med klinker. Selve spejlet er det orginale spejl med sjov patina. Rammen er malet herefter klinker er påsat. Krogene er gamle vindues hængsler. Mål: Højde 49,5 cm og bredde 35,5 cm.


Gammelt vindue som er malet i vintage stil. Alle ruder er intakte. Kan bruges til alt slags ophæng og pynt. På billederne er der sat et billede i så det giver en særlig effekt. Kan hænge eller stå. Kan hænge ude som inde og i vådrum. Mål: 81 cm højt og 55 cm bredt. Uden billede 225 kr


Gammelt vindue til ophæng ude eller inde. I to af rammerne er ser ikke ruder men metalophæng til blomster eller lign. Disse er med i prisen. Ellers er alle ruder intakte. Vinduet er kittet på ruder, malet og vokset. Der kan hænges lyskæder på. Der kan sættes ting/papir op med tegnestifter. Der kan sættes billeder op bag ruderne. Kun fantasien sætter grænsen. Måler: 105 cm I Højde og 59 cm i bredden.


To loftslamper som sælges som par. Er oxideret så der fremkommer mange spændende farver i skærmene. Herefter lakeret. Indvendig i skærmene er de malet med kobbermaling. De har begge stofledning. Mål: Højde 17 cm og 22 cm i diameter.
Specielt rustikt ophæng til ude, inde eller vådrum. Holdt i rust metal og træ. Består af to lysestager, metal ornamenter øverst og nederst og hjerter af metal i midten. Hænges op med gammel vindues udskyder. Lidt decoupage nederst og øverst og på siderne af træstykket. Alt i genbrugs materialer. Mål: 91 cm høj, 14 cm bred og 21 cm dyb ved stagerne.


lofts lampe som er dekoreret med decoupage, så den fremstår i vintage stil. Mål: 17 cm høj og 20 cm i diameter.